Săgeata Năvodari speră să-și recupereze punctele la Brăila

284
1
Săgeata Năvodari speră să-și recupereze punctele la Brăila - sc2234961-1348866909.jpg
Încă neînvinsă, după patru etape în campionat, Săgeata Năvodari va avea nevoie de o victorie, duminică, la Brăila, pentru a recupera terenul pierdut în etapa trecută, când a obținut doar un punct cu Unirea Slobozia (scor 4-4).


Astfel, Săgeata va juca contra CF Brăila, de la ora 13.00, în direct pe Dolce Sport 2, meci contând pentru etapa a V-a a Ligii a II-a, Seria I. Brăilenii sunt în formă, după ce joi seară au eliminat FC Viitorul Constanța din șaisprezecimile Cupei României, după un meci disputat și concluzionat la penalti-uri. Săgeata Năvodari se află pe locul 4 în clasament, cu 8 puncte, iar Brăila pe 6, cu 4 puncte.
Iată și celelalte partide ale etapei: vineri: Chindia Târgoviște - CS Otopeni; sâmbătă: CSM Unirea Slobozia - Sportul Studențesc, ACS Buftea - Delta Tulcea, Dinamo II București - FC Botoșani, Dunărea Galați - Rapid CFR Suceava, FC Farul Constanța stă. 


Comentează știrea

okeanos
30 septembrie 2012
viitorul

Rusinos si revoltator modul cum tratati echipa lui Hagi. Toata Romania se mandreste cu el, e de admirat si ptr acest proiect "Academia Hagi", iar voi ati ales sa faceti totala abstractie. Sunteti rupti de realitate. E prima data cand va doresc sa sa falimentati si sa nu va mai vad fituica voastra comandata. Sunteti rusinea Constantei! Falimentati Rapid!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1958 secunde