Săgeata Năvodari, trei săptămâni de repaus în campionat

228
După victoria reușită la Brăila, fotbaliștii de la Săgeata Năvodari au primit trei zile libere, următorul joc oficial în campionat fiind programat tocmai pe 20 octombrie, cu Sportul Studențesc. Săgeata ar fi trebuit să joace etapele viitoare cu FCM Bacău și Callatis Mangalia, formații care s-au retras din campionat.


"La Brăila, am riscat puțin, pe final, dar trebuia și în cele din urmă am reușit să ne impunem. Aveam nevoie de un suflu nou în ofensivă, i-am introdus pe Jianu și Șicu, ei întorcând soarta meciului în ultimele minute. Am demonstrat că există soluții și pe banca de rezerve", a declarat antrenorul Săgeții, Aurel Șunda. 
Pentru elevii lui Șunda, urmează trei săptămâni de pauză, până la următorul meci oficial, timp în care însă jucătorii nu vor pierde vremea, ei urmând să dispute mai multe meciuri amicale. 
"Această pauză nu ne prinde bine, echipa era în formă, intrasem în ritm, dar vom încerca să compensăm cu câteva meciuri de verificare, cu formații din prima ligă. Trebuie să ne menținem în formă, pentru că va urma un program infernal, urmând să jucam, în ordine, cu Sportul Studențesc, CS Otopeni, Delta Tulcea și FC Botoșani, toate candidate la promovare", ne-a mai spus Șunda. 


Florin Popa, sub tratament
Fundașul Florin Popa, diagnosticat recent cu hepatita A, încă se reface și speră să ajungă din nou să poarte banderola de căpitan al Săgeții. La fel îi doresc și colegii lui, care simt lipsa acestuia pe teren.
"Este căpitanul nostru, lipsa lui din defensivă se simte, dar acum este acasă, la București, sub tratament. Îi dorim recuperare cât mai rapidă și să revină pe gazon, pentru că este un fotbalist valoros, de care avem nevoie", a precizat Aurel Șunda.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1321 secunde