Săgeata Năvodari, victorie cu Delta Tulcea

214
3
Săgeata Năvodari a învins, ieri, formația Delta Tulcea, scor 1-0 (0-0), pe stadionul "Flacăra", într-un meci contând pentru etapa a XXV-a a Ligii II. Din minutul 57, gazdele au jucat în inferioritate numerică, Filip fiind eliminat pentru al doilea galben.


Năvodărenii au înscris prin Țigoianu, în minutul 64, care a executat o semifoarfecă după o centrare din partea lui Zaharia. Astfel, Săgeata a mai făcut un pas important către promovare, fortificându-și poziția secundă în clasamentul Seriei I, cu 40 puncte. Săgeata Năvodari (antrenor: Mihai Guliu) a evoluat în următoarea formulă: Gordin - Filip, Goșa, Fl. Popa (cpt.), Anițoiu - Diaby, Apostol, Vezan, Ologu - Tigoianu, Zaharia. Rezerve: Viciu - Sg. Bar, Șicu, Pantelie, Bozeșan, Coconașu, D. Dogaru. În runda următoare, Săgeata va întâlni, sâmbătă, în deplasare, liderul clasamentului, FC Botoșani, de la ora 11.00.




Comentează știrea

tavi
9 mai 2013
redactiei

Gazdele au fost in inferioritate numerica, nu oaspetii. Cugetule, da-l afara pe Aldea, ca e praf. Desi sunt fan Cuget de o groaza de ani, voi renunta sa mai citesc aberatiile lui Aldea.

...
9 mai 2013
cine scrie prostiile astea?

am crezut ca nu stii handbal dar vad ca si la fotbal o comiti. pacat, va pierdeti cititorii!

Aldea e din alt film !
9 mai 2013
Urechist

Aldea lasa-ne !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.836 secunde