Săgeata Năvodari vrea să detroneze liderul

432
Săgeata Năvodari vrea să detroneze liderul - sagetafarul20-1318518663.jpg

Articole de la același autor

Pe Săgeata Năvodari o așteaptă o confruntare dificilă în week-end. Adversara elevilor lui Constantin Gache este chiar lidera la zi în Seria I a Ligii a II-a, Delta Tulcea. Meciul contând pentru etapa a noua de campionat, este programat mâine, de la ora 11.00.
Antrenorul Săgeții, Constantin Gache, a vorbit, ieri, pentru "Cuget Liber", despre partida cu Delta.
"Este un meci între ocupantele primelor două poziții în clasament. Întâlnim liderul, de care ne desparte doar un punct. Avem un meci destul de dificil, însă nu ne temem", a spus tehnicianul.
Gache, care a antrenat în trecut și Delta, cunoaște bine jocul adversarei: "Tulcenii au dovedit, și în acest sezon, că sunt în stare să realizeze lucruri deosebite. Deși alcătuiesc o echipă puternică, sunt ferm convins că îi putem învinge! Din 2007 încoace, îi găsim numai în primele locuri. La rândul nostru, am demonstrat că suntem redutabili, în special pe teren propriu. În plus, venind după victoria de la București, cu Dinamo II, beneficiem de un moral foarte bun și trebuie să profităm de acest lucru", a precizat Gache, adăugând că "nu avem probleme de efectiv, toți jucătorii sunt sănătoși și pregătiți să facă un meci mare, în urma căruia să-și adjudece cele trei puncte".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.941 secunde