Săgeata s-a despărțit de antrenorul Aurel Șunda

565

Dumitru Rida, președintele Con-siliului Director al Săgeții, a declarat, pentru "Cuget Liber", că echipa năvodăreană a încheiat relația cu antrenorul principal Aurel Șunda. Tehnicianului oricum i se încheiase contractul pe 30 iunie, dar a rămas la formație pentru barajul de promovare în Liga 1 cu Voința Sibiu.
"Oficialii Săgeții au vrut să continuăm, însă eu am considerat că cei doi ani de B la cârma echipei îmi ajung. Cu o echipă nou-formată, nu am reușit să promovez, dar poate că în sezonul viitor acest obiectiv va fi atins. Îi urez baftă Săgeții!", ne-a spus Șunda.
Dumitru Rida a infirmat că, în urma nepromovării, actualii acționari se vor retrage de la echipă, Săgeata urmând să intre astfel pe mâna Primăriei Năvodari.
"Nu este nimic adevărat. Continuăm la echipă. Cu Primăria avem un contract de asociere și sperăm ca relația de colaborare să fie cât mai lungă și de succes. Luni, echipa se va reuni. Obiectivul va fi tot promovarea. Să sperăm că vom reuși să alcătuim o formație care să îndeplinească acest obiectiv. Cel puțin la ora aceasta, se pare că seria ne avantajează", a punctat Rida.


"În ansamblul ambelor jocuri, Voința Sibiu a fost mai bună. A promovat pe merit. Dar să vedem cum se va descurca în Liga 1. Această promovare s-ar putea să fie o mare dezamăgire pentru ei"
Dumitru Rida, președinte Consiliu Director Săgeata



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3482 secunde