Săgeata vrea să încheie turul cu o victorie asupra Dunării Galați

343
Săgeata vrea să încheie turul cu o victorie asupra Dunării Galați - 00b0834396863a3a25b9b8bc256b2984.jpg
Vice-lidera seriei întâi a Ligii a II-a la fotbal, Săgeata Năvodari, încheie turul de campionat sâmbătă, 4 decembrie, cu un meci pe teren propriu în compania Dunării Galați, echipa clasată pe locul cinci. Partida începe la ora 11, iar intrarea spectatorilor e liberă. Gazdele au o singură absență, fundașul central Florin Popa, aflat la ultima etapă de suspendare după eliminarea de la Piatra Neamț.
"Ne așteaptă un meci greu. Dunărea e o echipă bună, preocupată doar de joc. Sperăm să câștigăm, pentru a ne consolida poziția actuală, promovabilă, și a putea pregăti returul în liniște", a declarat Constantin Funda, antrenor secund la Săgeata.
Celălalt asistent al principalului Aurel Șunda, Gică Mina, a spus: "Întâlnim o formație care a marcat multe goluri, dar ne dorim să repetăm rezultatul de anul trecut, când am câștigat pe teren propriu cu 1-0. Avem cea mai bună apărare din serie, iar la Năvodari am luat doar un gol".
Stoperul Decebal Gheară e conștient și el că Săgeata va primi o replică dârză din partea Dunării, însă "sperăm într-o victorie pentru a intra în iarnă pe locul doi". Gheară se află în litigiu financiar cu Delta Tulcea. "Pentru a-mi recupera banii, am depus memoriu în urmă cu peste un an, dar, până acum, nu s-a întâmplat nimic. În principiu, Delta trebuia să nu fie programată de vreo trei etape", a spus jucătorul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 01 Decembrie 2010
Stire din Sport : Farul tras la indigo
Pagina a fost generata in 1.8483 secunde