Şahiştii de la CS Năvodari şi Victoria Cumpăna, medaliaţi la „Cupa Satori Art”

170
Şahiştii de la CS Năvodari şi Victoria Cumpăna, medaliaţi la „Cupa Satori Art” - 25633413889641764767613019255864-1637058267.jpg

Articole de la același autor

Timp de două zile, şahiştii de la CS Năvodari au luat parte la Festivalul Internaţional „Cupa Satori Art”, competiţie organizată în staţiunea Amara, de unde s-au întors cu medalii la mai multe categorii.

În vârstă de şase ani, Sergiu Iordache s-a clasat pe locul al doilea la o grupă superioară vârstei lui, obţinând patru victorii din cinci posibile, iar Ioana Averiţi şi Iulia Piştea au ocupat locurile doi la turneele de 12 ani, respectiv 11 ani. O altă prestaţie îmbucurătoare este cea a lui Gabriel Cuzmin, acesta adjudecându-şi medalia de bronz la turneul de 10 ani.

„Felicitări premianţilor şi, totodată, remarcăm şi munca depusă de restul lotului nostru, care a luptat până în ultima clipă: Ramona Stoica, Raluca Benczedi, Adrian Melinte, Gabriel Cobzariu, Rareş Diaconu, Rafael Ilici”, au transmis reprezentanţii Clubului Sportiv Năvodari.

La Festivalul Internaţional de la Amara au participat şi tinerii şahişti de la CS Victoria Cumpăna, care, la rândul lor, au urcat pe podium.

Iulian Gulimănescu s-a clasat pe locul al doilea la turneul de 8 ani, trecându-şi în palmares patru victorii din cinci posibile, Andrei Sîntion a terminat pe locul al treilea la turneul de 8 ani, Anastasia Gavrilă a devenit campioană în concursul fetelor de 8 ani, iar Gyurika Kelemen a câştigat medalia de argint la vârsta de 7 ani.

O altă prestaţie îmbucurătoare este cea a lui Ştefan Trifu, acesta aducând în vitrina cu trofee a clubului din Cumpăna medalia de aur la categoria 11 ani.

XXX

Naţionala masculină de şah a României a învins, cu scorul de 2,5 - 1,5, reprezentativa Austriei, în runda a patra a Campionatului European pe echipe care se desfăşoară, în această perioadă, la Terme Catez (Slovenia). Din păcate, tricolorele au cedat, scor 1-3, în faţa Greciei.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari - Şah

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5159 secunde