Play-off-ul Europa League la fotbal

Salzburg, ultimul hop pentru FC Viitorul înaintea grupelor

354
Salzburg, ultimul hop pentru FC Viitorul înaintea grupelor - salzburg-1502894947.jpg

Articole de la același autor

Campioana României la fotbal, FC Viitorul, dispută, în această seară, pe terenul "Central" din Complexul Academiei Hagi,

partida cu Red Bull Salzburg, contând pentru manșa tur a play-off-ului Europa League. Meciul începe la ora 21.45 și va fi transmis în direct de TVR 1.

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi nu a avut un debut prea fericit în actuala ediție de campionat. FC Viitorul ocupă locul 11 în clasament și, în acest ritm, nu va avea nicio șansă de a-și apăra titlul. Aflată în suferință, formația constănțeană poate să își salveze sezonul (cel puțin prin prisma încasărilor de la UEFA) dacă va reuși să treacă de Salzburg și să se acceadă în grupele Europa League.

Clubul constănțean i-a vândut, săptămâna trecută, pe Benzar și pe Nedelcu la FCSB, pentru aproape 3 milioane de euro, însă Hagi spune că are soluții.

"Poate voi alinia o echipă formată în proporție de 90% din jucători ai Academiei", a anunțat managerul Viitorului.

De partea cealaltă, la fel ca și campioana României, învinsă de Apoel Nicosia în preliminariile Champions League, și campioana Austriei a ratat play off-ul Ligii Campionilor, după 0-0 și 1-1 cu Rijeka (Croația). Salzburg are în palmares UEFA Youth League 2017, cea mai importantă competiție intercluburi pentru echipe de tineret.

FC Viitorul este a patra echipă din România care se confruntă în cupele europene cu Salzburg, după UTA, Steaua și Astra.

Returul va avea loc în Austria, pe 24 au-gust. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1388 secunde