Se îngroașă gluma pentru FC Viitorul. Doar egal cu Voluntari

162
1
Se îngroașă gluma pentru FC Viitorul. Doar egal cu Voluntari - seingroasa-1502293877.jpg

Articole de la același autor

Marți după-amiază, pe stadionul "Central" din Ovidiu, campioana României FC Viitorul Constanța, a terminat la egalitate, scor 0-0, duelul cu FC Voluntari, programat în cadrul etapei a V-a din Ligii l.


Partida a fost una anostă, cu puține șanse de gol de ambele părți. A fost al patrulea joc consecutiv fără victorie și fără gol marcat în campionat, pentru echipa pregătită de Gheorghe Hagi. Situația din clasament nu este tocmai roz pentru constănțeni, care au acumulat doar patru puncte în cinci runde și se situează pe locul 10. 


În etapa viitoare, FC Viitorul va juca în deplasare, pe terenul celor de la Poli Timișoara, vineri, 11 august, ora 21.


O veste relativ bună pentru FC Viitorul o poate reprezenta întoarcerea la antrenamente a atacantului George Țucudean, cel care a avut un moment de rătăcire și a dat bir cu fugiții, înaintea partidei cu FC Voluntari.


"Revenirea lui George Țucudean la antrenamente este o veste bună pentru noi. A vorbit și cu Hagi, nu vă pot reproduce ce și-au spus, dar ne bucurăm că s-a antrenat din nou cu noi", a declarat Cristian Bivolaru, președintele FC Viitorul Constanța.


Comentează știrea

okila
10 august 2017
mai tata

gikuta tu crezi ca daca -ti vinzi cei mai buni jucatori si ramai numai cu hohaele (pune pe cineva sa -ti citeasca din dex) vei castiga ca esti tu cine esti ,ei sa stii ca nu se poate si cu p..a-n cur si cu sufletul in rai

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5137 secunde