FC Viitorul a terminat în genunchi, la Nicosia. Continuă în play-off-ul Europa League

149
FC Viitorul a terminat în genunchi, la Nicosia. Continuă în play-off-ul Europa League - fcviitorul-1501776213.jpg

Articole de la același autor

Campioana României, FC Viitorul Constanța, a pierdut returul cu APOEL Nicosia (Cipru), scor 0-4, după prelungiri, și a ratat șansa de a se califica în play-off-ul Ligii Campionilor, ruta campioanelor.


Cu un avans minim după meciul de la Ovidiu (1-0), constănțenii au început meciul foarte bine și au trecut în trei rânduri pe lângă deschiderea scorului. Cum în fotbal ocaziile se răzbună, ciprioții au reușit să scuture plasa lui Victor Râmniceanu în minutul 54, prin Carlao, cel care a reluat cu capul în plasă după un corner executat perfect. Golul a turnat plumb în ghetele jucătorilor antrenați de Gheorghe Hagi.


Partida avea să intre în prelungiri, acolo unde, sufocați de efort și de miza partidei, constănțenii au cedat tot mai mult teren. Ciprioții au mai marcat de trei ori (min. 93, Merkis, min. 94 De Camargo, min.105, Efrem) și s-au calificat en-fanfare în preliminariile Ligii Campionilor.


Pentru FC Viitorul au evoluat: Victor Rîmniceanu - Kevin Boli, Bogdan Țîru, Marius Constantin, Cristian Ganea - Romario Benzar (căpitan), Dragoș Nedelcu (min. 82, Sebastian Mladen), Dani Lopez -.Aurelian Chițu, Florinel Coman (min. 96, Eric De Oliveira Pereira, 96), Alexandru Cicâldău (min. 82, Ovidiu Herea). Antrenor: Gheorghe Hagi. 


FC Viitorul Constanța nu va părăsi Europa după această dublă pierdută cu APOEL. Va juca în play-off-ul Europa League, însă va avea șanse mici de calificare fiindcă nu este cap de serie. Tragerea la sorți va avea loc astăzi, de la ora 12, la Nyon (Elveția). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4701 secunde