Deputatul Robert Boroianu:

"Dacă șeful OPC Constanța este comisarul Cattani, atunci PSD Constanța este La Piovra"

287
3

Articole de la același autor

Secretarul general al Filialei PNL Constanța, deputatul Robert Boroianu, condamnă "declarațiile cu iz mafiot" ale senatorului PSD Nicolae Moga, cu privire la acțiunile întreprinse, în ultima perioadă, de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța.

"Senatorul social-democrat Nicolae Moga, prin amenințările de tip <>, arată tuturor fața nevăzută a PSD Constanța - un grup de interese de tip <> - care recurge la orice mijloace pentru a se apăra. Îi recomand distinsului senator PSD să părăsească universul filmelor cu mafioți sicilieni și să facă apel la mijloacele de control parlamentar, dacă îi suspectează de exces de zel pe cei de la OPC Constanța", a declarat secretarul general al PNL Constanța.

Parlamentarul liberal consideră că problema de fond a controalelor efectuate de OPC Constanța este simplă.

"Agenții economici care respectă legea și normele de siguranță a alimentelor sunt cei care pot ridica turismul de pe litoral la nivelul potențialului pe care îl are. Este vorba de fapt despre o concurență neloială, în primul rând. Un agent economic, care respectă legea și oferă servicii ireproșabile turiștilor, întotdeauna va pierde în fața celor care comercializează produse expirate sau, pur și simplu, păcălesc turiștii. Opinia publică are dreptul să știe aceste lucruri și să pună presiune pe cei care refuză să se conformeze", a mai spus Boroianu.

El a mai adăugat că Filiala Constanța a PNL Constanța nu poate rămâne impasibilă la declarații și amenințări de tip mafiot proliferate de un senator al PSD. Solicităm, în acest sens, o declarație fermă de delimitare din partea PSD Constanța și a reprezentanților săi.

"În caz contrar, dacă șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor este comisarul Cattani, atunci PSD Constanța este La Piovra (caracatița corupției în Constanța)", a conchis secretarul general al Filialei PNL Constanța, deputatul PNL Robert Boroianu.

Zilele trecute, senatorul PSD Nicolae Moga i-a transmis lui Horia Constantinescu, șeful CJPC Constanța, să nu aibă cumva soarta comisariatului Cattani, cel care în film a murit ciuruit de gloanțele mafioților pe care acesta îi ancheta. Declarația a fost făcută în contextul în care colegul său de partid, Horia Constantinescu, a controlat mai multe unități hoteliere și de alimentație publică de pe litoral și a descoperit mai multe nereguli. 

Comentează știrea

Lazar
4 august 2017
Sef OPC Comisarul Catani

D-na Carmen M.Dl Moga a gresit probabil ca nu la numit pe acest Infractor,Secretar Parlamentar PNL mare smecher la Gepeto care au falimentat si fraudat mai multe firme,ca el trebuia numit comisarul Cattani de la Piovra sau el e Corleone de la Palermo nu e Rusine sa si vorbeasca ca el a pacalit Italieni cu carne de la Parma si Mezocorona tot cu Salmonela cu documentatie falsa de DSV si Protan,ca si din Germania cred ca asta crede ca toata lumea o prosteste care el ii reprezinta ca deputat la C-ta..

Tecuci
4 august 2017
carnat expirat

Sa-ti fie rusine derbedeule! Tu vorbesti de mafie si mafioti?... Huooooo!!!!

Lazar
4 august 2017
Sef OPC Comisarul Catani

Tecuci dupa cum comentezi,cred ca si tu ai fost parlit de acesti Mafioti de la Gepeto,de dl Prof,Dr,Dr specialist in fraude, Infractor,Parlamentar PNL secretar general Filiala C-ta,sponzor principal si Marin Costica,din fraude ,pacalei,inselaciuni,evaziuni fiscale,firme falimentate si vandute si cate si cate sub acoperire,relati mari cu avocati de performanta,ANAF,Partid sau SRI nu mai vorbim ca le a luat fata Prc Puiu Zarafina ,Adina Florea si alti la C-ta si ma fac pe mine mincinos,cu Petiti clasate,NUP,Tergiversari ca sa fie prescrise fraudele cu documente false,eu nu sunt anonim am nume,adresa e-mail,telf ca vad,ca mai ma si asculta dinn cand in cand,dar nu asculta adevarul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.887 secunde