Deputatul Robert Boroianu cere eliminarea taxei la Podul Fetești-Cernavodă pentru cei din Dobrogea

1006
4
Deputatul Robert Boroianu cere eliminarea taxei la Podul Fetești-Cernavodă pentru cei din Dobrogea - robertboroianu4-1490116938.jpg

Articole de la același autor

Deputatul PNL de Constanța Robert Boroianu a adresat, recent, o întrebare ministrului Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, prin care îi atrăgea atenția că, pentru locuitorii și firmele din Dobrogea, taxa percepută la podul peste Dunăre de la Fetești-Cernavodă este una discriminatorie. 


"În calitate de parlamentar de Constanța, consider că atât constănțenii, cât și ceilalți locuitori din județele Ialomița și Tulcea, care sunt nevoiți să circule aproape zilnic pe autostrada A2 pentru a ieși/intra în localitățile de reședință, dar și firmele înregistrate în cele trei județe menționate sunt practic discriminați față de restul țării, prin cheltuielile pe care le au în plus, prin obligativitatea plății taxei la podul peste Dunăre de la Fetești-Cernavodă, iar acest lucru trebuie corectat de către autoritățile abilitate", este de părere parlamentarul liberal. 


Robert Boroianu susține acest demers de eliminare a taxei având în vedere faptul că "în alte zone ale țării, riveranii nu plătesc taxe de pod ori de câte ori intră sau ies din localitățile de reședință, indiferent dacă sunt persoane fizice sau juridice". 


Având în vedere toate aceste considerente, liberalul constănțean i-a solicitat actualului ministru al Transporturilor să ia măsuri urgente pentru eliminarea taxei discriminatorii care se plătește în mod obligatoriu de către riverani, la trecerea peste Podul Fetești-Cernavodă. 


"Constituția României stipulează foarte clar faptul că «cetățenii sunt egali în fața legii și a autorităților publice, fără privilegii și fără discriminări», cu alte cuvinte, românii nu pot fi împărțiți în cetățeni care trebuie să plătească taxe doar pentru că locuiesc dincolo de podul peste Dunăre de la Fetești-Cernavodă și cetățeni care nu sunt obligați la astfel de cheltuieli pentru că au norocul să locuiască în alte zone ale țării", conchide deputatul Robert Boroianu.


Comentează știrea

Constantean
22 martie 2017
Bravo

Felicitari pentru initiativa !

uncetățean
22 martie 2017
jalnic

Confundă marfa cu ambalajul. Dacă nu era podul acolo pe unde treceau. Cine vrea să folosească un pod pentru care se plătește o taxă trebuie să o plătească.

Gogu
22 martie 2017
Tema

Un regionalism(tot un fel de populism) jegos de la un pretins liberal ! In viața totul are un cost ! Daca un politician îți da , ia de la altcineva , nu da de la el !

Lazar
22 martie 2017
Eliminarea taxei de pod

Dl Dr.Dr,Prof,Ing Parlamentar PNL,specialist in fraude, Boroianu Aurel Robert tu a-i idei bune de fiecare data in binele cetateanului,dar inca cetateni nu te cunosc cat de Infractor sunteti dvs,ca a-ti cumparat dreptate prin avocati vostri de la cei care au lasat ampreta pe dosare ca pe legaturile de patrunjel de la negustori ambulanti de pe bordura,voi chiar credeti ca toata lumea e si prosta si va tot ocolit d-na Prc Puiu Zarafina,Adina Florea si a-lti din clubul lor de Golf de Medgidia,care au ocolit,ascuns,musamalizat,adevarul nu mai sa nu faca dreptate si au injosit si Murdarit imaginea Justitiei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4352 secunde