Mihai Voicu: "Eu cred că va mai exista și un al treilea candidat la conducerea PNL"

122
Mihai Voicu:
Vicepreședintele Partidului Național Liberal Mihai Voicu a declarat că este posibil să apară și un al treilea candidat la șefia partidului, în condițiile în care Ludovic Orban și Cătălin Predoiu au ales să-și anunțe "o candidatură de sus în jos".


"Nu după nume trebuie ales președintele partidului, ci după niște criterii care, în opinia mea, trebuie să le îndeplinească. În primul rând, acela de a fi un factor de echilibru în interiorul partidului, un pilon unificator. Aici există, între lansarea candidaturii celor doi colegi - oameni politici experimentați și extrem de onorabili - și principiile noastre, o contradicție mică. Adică, partidul a hotărât să înceapă alegerile de jos în sus, de la baza partidului, să-și consulte toți membrii. 


Cei doi colegi au ales să-și anunțe o candidatură de sus în jos. Eu cred că acest proces de alegeri interne, de consultare a membrilor partidului, va duce, în opinia mea, la apariția unui alt candidat, ca rezultat al acestui proces de consultare și nu ca afirmare a unei voințe proprii de candidatură eventual ca aparținând strict uneia dintre grupări. De aceea, eu cred că va mai exista și un al treilea candidat, ca rezultat al sprijinului unei echipe puternice și ca rezultat al consultărilor care vor porni de la baza partidului", a afirmat Mihai Voicu, citat de Agerpres.
Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4362 secunde