S-a stabilit când vor avea loc alegerile pentru noua conducere PNL. Iată calendarul

156
1
S-a stabilit când vor avea loc alegerile pentru noua conducere PNL. Iată calendarul - pnl-1488210914.jpg
Liderii PNL au stabilit în ședința Biroului Politic Național de luni calendarul alegerilor interne: convocarea Consiliului Național de Coordonare pentru data de 4 martie, finalizarea alegerilor în organizațiile județene până pe 2 mai și organizarea Convenției Naționale pentru alegerea noii conduceri a partidului în 17 iunie.


"Am preconizat să încheiem alegerile interne până la data de 17 iunie. De asemenea, să finalizăm alegerile la nivelul județelor până în data de 2 mai. Consiliul Național de Coordonare este forul instituțional al PNL care validează comisia de organizare a alegerilor, comisia de modificare a Statutului, modificările la Statut și calendarul exact pentru încheierea alegerilor interne", a anunțat Raluca Turcan, potrivit news.ro.


Până acum și-au anunțat oficial decizia de a candida la șefia PNL fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu și fostul prim-vicepreședinte al partidului, Ludovic Orban.






Comentează știrea

Cetățeanul
27 februarie 2017
pnl = pntcd

" Vecini de cavou, succes și vânt din pupa pe drumul cel bun bun " și vă urmează și ceilalți prieteni de dreapta, că și ei se îndreaptă spre groapa pe care ați săpat-o altora și acum urmează să cadeți cu toții în ea, în groapa pierzării, Johannis kw, vă cântă prohodul ! Succes în continuare și celui ce vă cântă prohodul, că vă cântă bineeeeeeee ( "+") !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.526 secunde