PNL a convocat Convenția Națională. Iată când va avea loc

120
1
PNL a convocat Convenția Națională. Iată când va avea loc - pnlgata-1488632575.jpg
Convenția Națională a Partidului Național Liberal a fost convocată pentru data de 17 iunie, la București, a decis sâmbătă Consiliul Național de Coordonare al PNL.


La acest eveniment, în care va fi votată conducerea PNL, ar urma să participe 5.000 de persoane.


Tot sâmbătă, CNC al PNL a aprobat componența Comisiei pentru organizarea alegerilor interne.


Comisia este formată din Daniela Cîmpean, Florin Alexe, Ioan Bălan, Claudia Benchescu, Lucian Bode, Cristian Chirteș, Cristian Olteanu, Cezar Preda.


De asemenea, a fost votată componența Comisiei de modificare a Statutului PNL: Cătălin Boboc, Daniel Buda, Cristian Buican, Costică Canacheu, Victor Paul Dobre, Răzvan Prișcă, Mircea Toader, Cristina Trăilă, Mihai Voicu.




Comentează știrea

costantzeanul batjocorit
5 martie 2017
ADEVARAT !

Care : pnl, pdl, psd, usr, usb, pmp............. , cu totzii avetzi aceiasi origine comunista, sangele vostru este chiar rosu, dar de fosti comunisti din tata-n fiu, acum unde tzinetzi, unde pastratzi carnetul rosu de membru de partid pcr, cred ca-l pastratzi fiecare la loc ferit si bine pazit de ochii lumii, ca nu se stie cum se intoarce roata istoriei si daca se intoarce comunismul schimbatzi imediat foaia politica ( calimera politica ) si atzi fi cei mai " devotatzi ", pe cuvant, daca am mai putea avea loc de voi : liberalii, tzaranistii, psedistii, pedelistii, piempistii, useristii, basistii, johanistii infocatzi de azi, si cine stie........ , poate comunistii de maine, ca voi, politicienii avetzi mult tupeu si va intoarcetzi dupa cum sufla ( bate ) vantul in politica ?! Noi, oamenii de rand, ne-am invatzat cu naravurile politicienilor, care din patru in patru ani, ne : mintzitzi, bagatzi in seama, felicitatzi, promitetzi pana-n luna si pana-n stele, dupa care ne uitatzi si va vedetzi de a voastra imbogatzire, cum se face ca noi, romanii de rand, saracim continuuu si voi, politicienilor prosperatzi si acumulatzi averi imense, bugetari fiind, Unde-i iubirea de : semeni si de DUMNEZEU, NU AVETZI FRICA DE DUMNEZEU !!!!!!!!!???????!!!!!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4062 secunde