Cristian Bușoi, secretar general interimar al PNL

236
3
Cristian Bușoi, secretar general interimar al PNL - busoi-1488207415.jpg

Articole recomandate

Liderii vechiului PNL au avut, ieri dimineață, o reuniune în care au decis să îl desemneze pe Cristian Bușoi în funcția de secretar general interimar al partidului, propunerea urmând să fie oficializată în ședința Biroului Politic Național.

Din 27 de lideri prezenți, 25 au votat în favoarea desemnării lui Cristian Bușoi. Înțelegerea în cadrul partidului este ca funcția de secretar general să revină vechiului PNL până la congres.

Lideri ai PNL s-au întâlnit și duminică într-o reuniune informală pentru a discuta cine va ocupa funcția de secretar general al partidului. Secretarul general adjunct al PNL, deputatul Florin Roman, declara, duminică, pentru News.ro, că majoritatea organizațiilor PNL au decis că îl susțin pe liderul PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu, pentru a prelua interimar, până la Convenția partidului din vară, funcția de secretar general.

Comentează știrea

Cum
27 februarie 2017
Care ?!

Cu bușoi, pnl-ul nu poate face " boi bălțați "! Unde-i Crin Antonescu ? Că fără CRIN ANTONESCU, vecini de cavou, cât curând veți fi cu pntcd-ul!

bubuloi
28 februarie 2017
pe bune

Busoi a busit la greu asigurarile. Cu fata aia de baiatul lu' mama ...

costantzeanul batjocorit
5 martie 2017
Snapani si fara respect fatza de popor ! CATA MINCIUNA SI HOTZIE ?!?

Care : pnl, pdl, psd, usr, usb, pmp............. , cu totzii avetzi aceiasi origine comunista, sangele vostru este chiar rosu, dar de fosti comunisti din tata-n fiu, acum unde tzinetzi, unde pastratzi carnetul rosu de membru de partid pcr, cred ca-l pastratzi fiecare la loc ferit si bine pazit de ochii lumii, ca nu se stie cum se intoarce roata istoriei si daca se intoarce comunismul schimbatzi imediat foaia politica ( calimera politica ) si atzi fi cei mai " devotatzi ", pe cuvant, daca am mai putea avea loc de voi : liberalii, tzaranistii, psedistii, pedelistii, piempistii, useristii, basistii, johanistii infocatzi de azi, si cine stie........ , poate comunistii de maine, ca voi, politicienii avetzi mult tupeu si va intoarcetzi dupa cum sufla ( bate ) vantul in politica ?! Noi, oamenii de rand, ne-am invatzat cu naravurile politicienilor, care din patru in patru ani, ne : mintzitzi, bagatzi in seama, felicitatzi, promitetzi pana-n luna si pana-n stele, dupa care ne uitatzi si va vedetzi de a voastra imbogatzire, cum se face ca noi, romanii de rand, saracim continuuu si voi, politicienilor prosperatzi si acumulatzi averi imense, bugetari fiind, Unde-i iubirea de : semeni si de DUMNEZEU, NU AVETZI FRICA DE DUMNEZEU !!!!!!!!!???????!!!!!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3676 secunde