Deputatul Robert Boroianu:

"PSD-ALDE votează împotriva protejării pădurilor din România"

221
1

Articole de la același autor

Deputatul constănțean Robert Boroianu, de la PNL, susține că, în ședința de vot final a Camerei Deputaților de săptămâna trecută, majoritatea parlamentară PSD-ALDE și-a demonstrat încă o dată dublul limbaj deoarece a votat pentru respingerea propunerii legislative privind protejarea pădurilor din România.

Actul normativ respectiv prevedea protejarea pădurilor autohtone, prin interzicerea exportului de orice fel de masă lemnoasă în formă brută, vinovații riscând închisoarea de la 5 la 10 ani. Mai mult decât atât, această inițiativă legislativă prevedea, de asemenea, recuperarea prejudiciului creat prin defrișări ilegale.

"Prin acest vot de respingere acordat în plenul Camerei Deputaților parlamentarii PSD și aliații lor arată că nu le pasă de pădurile țării decât atunci când apar la tv. După cum se știe, în ultimii 25 de ani, mai mult de o treime din pădurile acestei țări au dispărut, iar instituțiile publice abilitate au făcut prea puțin pentru a proteja această resursă specială a țării. Respingerea proiectului nu reprezintă altceva decât un impuls dat celor care defrișează în continuare ilegal pădurile și exportă buștenii, provocând un adevărat dezastru ecologic în țara noastră", a spus deputatul Robert Boroianu.

Reamintim că poziția exprimată de parlamentarii liberali, la dezbaterea și votul acestei propuneri legislative, este în acord cu Rezoluția Biroului Politic Național al PNL "Protejarea pădurii în interesul cetățenilor a fost și va rămâne o prioritate pentru Partidul Național Liberal".

"PNL a atras atenția în nenumărate rânduri asupra politicii greșite aplicate de majoritatea parlamentară PSD-ALDE în domeniul silviculturii, care una declară și alta votează, blocând sistematic demersurile de corectare a legislației din domeniu", a mai spus Boroianu. 

Comentează știrea

Cornel
30 martie 2017
Protejarea padurilor

Dl Parlamentar pentru dvs va trebue o supra evaluare a activitati de catre DNA,IPJ si Parchet C-ta si dupa aceia va puteti da cu parerea de multe probleme,voi a-ti furat in stil barbar la Gepeto si a-ti sponzorizat la toate partidele din fraude si faceti pe cinstiti,ca a-ti devenit din hoti,onesti.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4695 secunde