Liberalul Robert Boroianu: Potrivit lui Ponta, PSD = PRU = amnistie penală pentru toți condamnații penal

587
3
Liberalul Robert Boroianu: Potrivit lui Ponta, PSD = PRU = amnistie penală pentru toți condamnații penal - robertboroianu1-1481286272.jpg

Articole de la același autor

Candidatul PNL Constanța pentru Camera Deputaților, Robert Boroianu, îi atenționează pe români cu privire la adevăratele intenții ale celor de la PSD, exprimate prin vocea fostului premier Victor Ponta, în cazul în care aceștia vor ajunge la guvernare.


"Cu toții suntem obișnuiți cu minciunile sistematice ale PSD atât în campaniile electorale, cât și în perioada de guvernare. Însă, de această dată, cred că situația depășește orice imaginație. Victor Viorel Ponta a făcut o declarație care amintește de cea mai îngrozitoare zi pentru democrația din România - Marțea Neagră. Acesta a afirmat că PRU, partid născut în laboratoarele PSD, spune tot ceea ce ei, pesediștii, gândesc, dar nu au curajul să-și asume. Cu alte cuvinte, adevăratele intenții ale celor din PSD sunt exprimate de către PRU, pentru a nu le afecta scorul electoral și pentru a nu se compromite. Știți care este una dintre promisiunile din campanie ale celor de la PRU? Amnistia totală a celor cu probleme penale. Mulți dintre liderii PSD, printre care Victor Ponta, Liviu Dragnea, Titus Corlătean, Iulian Iancu, au probleme în justiție, fiind fie condamnați, fie urmăriți penal în mai multe dosare. Putem afirma astfel, fără rezerve, că PSD egal PRU, egal amnistie penală pentru toți condamnații penal", a declarat liderul liberal.


"Cum poate să nu fie reprezentativ pentru PSD ceea ce declară Ponta, când acesta este candidatul partidului pentru parlamentare? Să nu uităm un lucru: candidatura lui Victor Viorel Ponta a fost posibilă prin derogare de la criteriile de integritate ale PSD", a concluzionat Robert Boroianu. 


Comentează știrea

Lazar
9 decembrie 2016
Amnistia penalilor

Robert eu nu scriu anonim,ma baiatule tu esti cel mai Penal si a-i fost aparat de IPJ,Parchetul C-ta,cu ANAF care la Spagile date a-ti ascuns documentatiia de fraude,de la Gepeto,cui vinzit gogosi de tufa cetatenilor Constanteni,voi cu ne Rusinare prostiti specialisti din IPJ si Parchetul C-ta,care la randul lor singuri se injosec si se degradeaza.Voi credeti ca voi daca a-ti da spagi mari la Avocati si sponzorizari la partid, credeti ca si pe toti ia-ti prostit.

Locuitor
10 decembrie 2016
Ce dorești pnl ?

Jignesti in stanga,si-n dreapta,fara:rusine,bun simtz si respect față de oamenii simpli ai acestui oraș ! Voi care v-atzi alaturat de pdl-istii, care au tăiat salariile si pensiile oamenilor, chiar nu constientizatzi că suntetzi niste : hotzi cu totzii, la drumul mare si ca nu reprezrn tatzi nici unul un model de bună si frumoa să viatză, pentru oame nii de rând ! Constăn țenii stăăăm si ne uitam, cum va zangăne cătușele, nu pentru noi , oamenii jecmăniți de voi, ci, pentru că furați pentru voi si familiile voastre ?! RUȘINEEE, să va fie,că vă certatzi pentru că unii fură mai mult de căt alții, RUȘINEEE, și noi, poporul suferim ?!

MIHAI
16 decembrie 2016
AMNISTIE ? PENTRU CINE ?

Indiferent cine si cand a emis o astfel de posibilitate privind o amnisitie a condamnatilor penal , este o adevarata crima impotriva Legii si a firavei noastre democratii . Daca amnisitiezi un om neinsemnat , inseamna sa-i dai o sansa ca sa revina la o viata normala in societate , sau in caz contrar , sa recidiveze facand un rau cu consecinte limitate , usor de contracarat . Dar a gratia pe un raufacator de rele , care a comis fapte penale inseland increderea celor care l-au ales sau l-au numit intr-o functie importanta , inseamna a lasa in libertate un individ capabil de fapte si mai grave . Dar pericolul cel mare consta in faptul ca se incurajeaza delictele penale , cei vinovati contand pe o eventuala amnistie . Conduita unui om simplu , de multe ori inconconstient , needucat sau silit de imprejurari , nu e sugestiva pentru nimeni . Dar exemplul dat de oamenii de sus este devastator pentru moralitatea publica . Cum la noi in Romania nu iese fum fara foc , este bine sa avem grija ca asemenea intentie sa nu se realizeze . Romania nu are nevoie de o amnisitie a celor care au devastat tara ci de o lege care sa mareasca pedepsele inclusiv confiscarea averii in totalitate . Exista deja un fel de amnistie ascunsa : prelungirea termenelor de judecata pana cand acuzatul implineste 60 de ani , sau pana cand fapta se prescrie .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5945 secunde