Traian Băsescu, liderul PMP:

"La Constanța, Băsescu nu a pierdut niciodată alegerile"

819

Articole de la același autor

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a afirmat, în cadrul unui eveniment electoral organizat la Constanța, că nu exclude o colaborare a formațiunii sale într-o coaliție de guvernare cu PNL, după alegerile parlamentare din 11 decembrie, el sugerându-i totodată liderului liberal, Alina Gorghiu, să nu mai repudieze public o astfel de soluție pentru formarea unui guvern.


"La Constanța, Băsescu nu a pierdut niciodată alegerile. Cred că vom obține un rezultat bun la Constanța, un rezultat care să ne permită ca începând cu data de 12 decembrie să intrăm în discuții cu partidele ca să găsim o soluție. Cu cine nu se poate găsi o soluție comună, și exclud orice participare a noastră la un guvern condus de PSD, sau cu PSD partid majoritar, într-o coaliție. Exclud orice colaborare cu PSD. Este adevărat și doamna Gorghiu, pe unde poate, strigă că ea nu vrea cu PMP. Mă rog, nu aș vrea să i se întâmple ca la locale când ne căuta, dar prea târziu", a spus Traian Băsescu.


Președintele PNL, Alina Gorghiu, a exclus miercuri o guvernare alături de PSD și PMP, ea adăugând că din viitorul Cabinet ar putea face parte și profesioniști. Ea a susținut că PSD "aruncă pe piață scenariul apropierii de PNL". 


"Eu mai bine stau în Opoziție decât să guver-nez cu PSD", a adăugat liderul PNL. În opinia acesteia, Traian Băsescu nu va intra în Parlament. 


"Dacă intră în Parlament, este o variantă de nefrecventat de către PNL", a mai spus Gorghiu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5927 secunde