Deputatul Robert Boroianu:

"PNL nu poate vota un buget care amână toate proiectele importante pentru români"

296
2

Articole de la același autor

Deputatul constănțean liberal Robert Boroianu consideră că Guvernul Grindeanu a venit în fața Parlamentului cu un buget cosmetizat cu mare efort cu ajutorul Comisiei pentru Prognoză, un buget nerealist, umflat cu supraestimări, dar care, nici măcar așa, nu reflectă în vreun fel prioritățile reale ale românilor: educația, sănătatea și infrastructura. 


"De la alegerile din decembrie și până în februarie, PSD a uitat deja că a promis multe școli, grădinițe, creșe și spitale decente românilor. În afara majorărilor salariale ale profesorilor și medicilor, Guvernul PSD nu a prevăzut mai nimic în buget pentru miile de școli care nu au condiții minime și care, din acest motiv, nici nu pot avea vreodată autorizații sanitare de funcționare. Mai mult decât atât, acest buget nu prevede nici măcar alocări serioase pentru resursele materiale necesare pentru spitale, iar despre spitalele regionale noi sau cele de urgență, nici nu se mai pune problema. PNL nu poate vota un buget care amână toate proiectele importante pentru români", a spus Robert Boroianu. 


În acest context, parlamentarul constănțean a adăugat că PNL consideră că investițiile în educație, sănătate și infrastructură nu mai pot fi amânate la nesfârșit și, de aceea, a depus 302 amendamente la Proiectul de lege privind bugetul de stat pentru anul 2017. 


El a explicat că printre cele mai importante aspecte din domeniul educației se numără finanțarea Programului "Masă la școală" - pentru preșcolarii și elevii din unitățile de învățământ primar și gimnazial de stat și privat, generalizarea programului "Școală după Școală", finanțarea Programului "Contul educațional" - prin care fiecare nou-născut să primească 500 euro în contul educațional, pentru educația permanentă, triplarea numărului de burse pentru învățământul profesional și investiții în calitatea actului educațional. 


De asemenea, PNL consideră că, în condițiile în care mai există încă în România peste 1.200 de școli și grădinițe fără autorizație de funcționare, asigurarea sumelor necesare pentru finanțarea investițiilor de modernizare a acestora este absolut necesară. 


Cu toate acestea, după cum susține Boroianu, toate amendamentele liberalilor au fost respinse de către actuala majoritate parlamentară PSD-ALDE.


Comentează știrea

Lazar
8 februarie 2017
Boroianu nu voteazabugetul

Dl Deputat dr.dr.prof.ing Boroianu Robert Aurel,in fraude,PSD merge tot ca voi cu bugetu, de la Gepeto cu Bilanturi si Balante artificiale,exact pe acelasi model de fraude care le a-ti folosit voi la Gepeto de furaciuni,fraude,firme falimentate si vandute pe harti si bani circula la voi in case si spagi la ANAF,cui faci tu declarati si polemica celor care nu te cunoaste ca esti un Sarlatan si Hoz,tu prostesti lumea pe fata ca pe IPJ si Parchetul C-ta cu avocati vostri,spagi si cu aparatori din spate i-ati prostit si facut de comanda,care apara prestigiu si reprezinta institutile romanessti.

Constanteanu
17 februarie 2017
Boroianu Infractoru PNL

Dute la furat,ca tu esti acoperitul SRI-lui,si minti cetateni.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4854 secunde