Cristian Bușoi, de la PNL: "PSD trebuie să schimbe Guvernul"

183
1
Cristian Bușoi, de la PNL:

Articole de la același autor

PSD ar trebui să schimbe Guvernul pentru a putea să continue guvernarea, consideră prim-vicepreședintele PNL Cristian Bușoi, acesta arătând că social-democrații pot rezolva criza actuală prin susținerea moțiunii de cenzură.


"PSD trebuie să schimbe Guvernul pentru a putea să continue să guverneze. PSD are responsabilitatea să rezolve criza politică pe care tot PSD a provocat-o prin ordonanța care atacă Justiția. Parlamentarii PSD sunt singurii care pot rezolva această criză, susținând moțiunea de cenzură și încetarea mandatului Guvernului Grindeanu-Iordache pentru ca PSD să păstreze guvernarea și să continue cu un nou Guvern", afirmă Bușoi, într-un comunicat de presă.


În opinia acestuia, dacă PSD nu înțelege să-și asume schimbarea Guvernului, sunt necesare consultări politice extinse pentru a găsi o soluție de guvernare legitimă, pentru că, susține el, Executivul actual nu mai are susținere și legitimitate.
"PNL respectă rezultatul alegerilor parlamentare. Acțiunea politică de a sancționa PSD prin moțiune de cenzură este doar jumătate din ce PNL are de făcut ca partid, cealaltă jumătate este ca PNL să reînvețe să asculte ce spun oamenii", spune Bușoi.


Comentează știrea

DA
8 februarie 2017
Busoi !

Numai când te uitzi la el, si tzi se face silā, figurā de prostānac politic, asa cā, ce sā spunem mai departe, greatzā totalā ?! Când vorbeste, mai bine ar tācea, cā spune numai prostii ! pnl-ule, dacā avetzi vreo câtziva de āstia, " numai facetzi boi bāltzatzi ", schimbatzi-l aducetzi în prim plan oameni aspectosi, plācutzi, competentzi si cu carismā, asa cum au fost : Radu Câmpeanu si Dinu Patriciu si cum sunt : Cālin Popescu Tāriceanu, Crin Antonescu....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2666 secunde