Liderul Gheorghe Dragomir:

PNL Constanța cere demisia celor doi miniștri constănțeni, Sevil Shhaideh și Mircea Dobre

382
3
PNL Constanța cere demisia celor doi miniștri constănțeni, Sevil Shhaideh și Mircea Dobre - gheorghedragomir1-1486055308.jpg

Articole de la același autor

Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, Gheorghe Dragomir, cere demisia celor doi miniștri constănțeni care fac parte din Guvernul Grindeanu. 


"În numele PNL Constanța, cer demisia ministrului Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, și a ministrului Turismului, Mircea Titus Dobre, ambii fiind părtași la acțiunile pe care Guvernul PSD-ALDE le întreprinde în aceste zile împotriva voinței cetățenilor. În momentul în care au fost nominalizați în funcția de ministru, chiar dacă aceștia doi sunt membri ai Partidului Social Democrat, am crezut că vor aduce un plus de valoare județului Constanța. Fiind doi oameni de onoare, care nu pot gira faptele reprobabile ale guvernului din care fac parte, le cer acestora să ia atitudine și să se delimiteze urgent față de modul în care a fost adoptată OUG privind modificarea legislației penale", declară Gheorghe Dragomir. 


De asemenea, liderul liberal constănțean solicită președintelui Organizației județene a PSD Constanța, Felix Stroe, și președintelui Organizației municipale a PSD Constanța, Decebal Făgădău, să își exprime public poziția față de răul produs de Guvernul PSD-ALDE prin adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea codurilor penale și a proiectului de lege privind grațierea. 


"Răul provocat prin adoptarea acestei ordonanțe de urgență, faptul că întreaga țară stă astăzi pe un butoi de pulbere, sfidarea cetățenilor cinstiți ai acestei țări, dar și batjocorirea imaginii României în fața tuturor instituțiilor și statelor europene sunt doar câteva dintre motivele pentru care toți oamenii de bună-credință din PSD ar trebui să se dezică de acțiunile iresponsabile ale Guvernului Grindeanu", afirmă președintele PNL Constanța. 


Nu în ultimul rând, liderul PNL Constanța își exprimă admirația față de numărul impresionant al manifestanților care au protestat în ultimele zile atât în Constanța, cât și în întreaga țară, față de măsura abuzivă adoptată pe furiș de PSD-ALDE. 


"Suntem impresionați de numărul mare al cetățenilor care au ieșit în stradă să protesteze, dar și de modul în care aceștia nu s-au lăsat atrași în capcana violențelor produse artificial de oamenii trimiși de lideri social-democrați cu probleme penale", a conchis Dragomir. 


Comentează știrea

DODO
3 februarie 2017
???

Asta ar trbui intii sa-si ceara lui demisia dupa prestatia de la alegeri Cu asa oameni PNL nu va face in veci o politica competitiva Nu ca as suferi dupa ei dar le face jocul PSD-istilor JOS CU DRAGOMIR &Co !

MIHAI
3 februarie 2017
DRAGOMIR CERE ALTORA CE NU VREA SA FACA EL

Cererea dlui Dragomir nu este justificata . Cei doi , Shhaideh si Dobre au ajus ministri si PSD sa guverneze : datorita incapacitatii PNL de a castiga alegerile parlamentare . Pentru ce si-ar da demisia cei doi , avand in vedere ca nici dl Dragomir n-a demisionat cand I s-a cerut si inca i se mai cere . Ambii ministri fac dovada ca sunt capabili de orice pentru partidul care le-a in credintat aceste functii , dau dovada de un anumit grad de convingere si devotament ( cel putin pana acuma ) spre deosebire de liderii PNL care au tradat doctrina liberala si au acceptat intrarea in USL . Dl Dragomir trebuie sa fie convins ca manifestatiile nu au loc de dragul PNL care , asa cum se prezinta acum , se poate spune ca e pe moarte . Si mai e un aspect . Daca unii liberali constanteni au participat la manifestatii , au facut-o in calitate de simpli cetateni atata timp cat nu si-au declinat identitatea politica . PSD si-a asumat un mare risc provocand cetatenii , si par hotarati sa nu cedeze . Este capabil PNL sa paraseasca in bloc Parlamentul ( temporar ) pentru a lasa raspunderea si consecintele pe seama PSD ? Doar asa ar avea dreptul PNL sa se afirme acum in ultimul ceas drept aparator al democratiei . Daca PSD va renunta la OUG ,sau o va modifica astfel ca sa nu mai existe banuiala ca are drept scop sa scape de consecinte pe cei cu probleme penale , ca urmare a manifestaiilor , PNL se va plasa definitiv in anonimat pentru multa vreme . Ne mira tacerea Marelui Liberal Hasotti care , dupa cum se vede , sta si rumega linisit la iesle pensile obtinute in lupta sa cu reactiunea . In concluzie , recomandam dlui Dragomir , cat mai este presedinte sa- puna la treaba pe liberalii cu functii din subordine si sa incerce sa astupe gaurile barcii liberale care se scufunda . PNL se bucura acum de un specialist in marinarie , dl admirabil senator Chitac care , pana acum s-a remarcat doar printr-o tacere mai mult decat elocventa . Sa nu spuna cineva ca dlui tace si face . Probabil , dar am vrea sa stim si noi ce face .

creier
3 februarie 2017
fara cap, vaide picioare ?!

PSD SI ALDE, NU DATZI INAPOI, CE ATZI HOTARAT, SA RAMANA HOTARAT ! INCEPAND CU PRESEDINTELE johanis kw PLUS CEI CARE-L SPRIJINA IN TOATE, RELELE PE CARE LE FAC POPORULUI ROMAN / ROMANIEI SI PANA LA ULTIMUL PARLAMENTAR, SA NUMAI AIBA, ADICA FARA SALARII, CA AU DESTULE VENITURI, NU-I PLANGEM ?! COMPONENTZII VARFULUI PIRAMIDEI SOCIALE SUNT BOGATZI " PUTREZI " DE BOGATZI, ACUM SE CEARTA INTRE EI, CARE SA ACUMULEZE CAAAAT MAI MULTA AVERE, NUMAI AU LIMITA BUNULUI SIMTZ, CA ASA SE INTAMPLA, CAND " ROZI " TOTUL / TOATE DE PE URMA CELOR CARE MUNCESC ?! EI SE CEARTA, DAND IMPRESIA OAMENILOR, CA MUNCESC, EI SUNT : LENESII SI TRANTORII ACESTEI NATZIUNI, CA LIPSA UNEI OCUPATZII REALE, DUCE LA HAOS ! CE SE SPUNE, IN POPOR : PUTUROSUL SI LENESUL, II INCURCA PE OAMENI DIN TREABA, II PUN, PE OAMENII OBISNUITZI : SARACI SI SARACITZI, INTRE EI, SI EI, ADICA CLANURILE SE LUPTA INTRE ELE , IAR OAMENII MANIFESTA, PIERZAND TIMPUL SI TZARA PIERDE PE TOATE PLANURILE : SOCIAL, ECONOMIC, TERITORIAL PRIN DEZMEMBRARE, PIERDEREA DE TERITORII SI CAND, NE VOM TREZI DIN NEBUNIA ASTA, CA TZARA NOASTRA SI NOI, PUR SI SIMPLU, VOM FI : OCUPATZI DE UNII, DE ALTZII, ORI DUSI CIIIIIIIIINE STIE PE UNDE......... , ASA SE INTAMPLA, ATUNCI, CAND : INCONSTIENTZA, INCOMPETENTZA SI LIPSA DE IUBIRE FATZA DE TZARA SI POPOR, PUN STAPANIRE PE UNII OAMENI, URMEAZA DEZASTRUL TOTAL / GENERAL !? TREZI REA NOASTRA, SA NU FIE PREA TARZIE ?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9971 secunde