Raluca Turcan: Cel târziu în iunie, PNL va avea o conducere legitimă

166
1
Raluca Turcan: Cel târziu în iunie, PNL va avea  o conducere legitimă - ralucaturcanbuna-1485793596.jpg

Articole de la același autor

Mai mulți liberali au transmis un manifest prin care cer membrilor și simpatizanților să li se alăture pentru a aplica urgent măsurile necesare pentru reconstrucția Partidului Național Liberal.

Aceștia cer dizolvarea imediată a Comisiei de Unificare și înlocuirea sa cu o comisie de organizare a alegerilor interne, cu membri care nu vor candida pentru o funcție de conducere.

O altă măsură pe care o doresc luată este organizarea de alegeri pornind de la baza partidului, cu programe de viziune și acțiune politică, cu respectarea dreptului de a candida și de a alege al tuturor membrilor declarați ai PNL.

Semnatarii mai cer constituirea Comisiilor de Organizare a alegerilor la toate nivelele și în toate organizațiile partidului, constituirea unui Comitet de Dezbatere Doctrinară care să pregătească o platformă menită să fie adoptată în Congresul PNL și instituirea unui sistem electoral prin care viitorul președinte al partidului să fie desemnat prin votul tuturor membrilor PNL.

La rândul ei, Raluca Turcan, lider interimar al PNL, a afirmat că cel târziu în iunie va avea loc Convenția acestui partid, astfel încât PNL va avea o conducere legitimă și susținută de cea mai mare parte a membrilor săi.

"Calendarul asumat și statutar al PNL este următorul: vom face un Birou Permanent Național, care va convoca Consiliul Național de Coordonare, organismul care declanșează alegerile interne. Lucrul acesta îl vom face destul de repede, însă suficient de temeinic astfel încât convenția să poată să fie într-adevăr integratoare și unificatoare. Cel târziu în iunie, PNL va avea o conducere legitimă și susținută de cea mai mare parte a membrilor PNL", a declarat Raluca Turcan, după o întâlnire informală cu președinții de organizații. 

Comentează știrea

Jojo
9 februarie 2017
pdl, pardon pnl ! Care pnl ?

Nu zāu, ca si tine de legitimā si ca gorghju alina ... !? Unde sunt adevāratzii pnl-sti, împreuna cu johanis kw, i-atzi alungat pe adevāratzii membrii pnl, Ruuusine, sā vā fie, cā atzi confiscat un partid, care a facut istorie in Romania !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6028 secunde