Aproape șase tone de carne și produse din carne, confiscate din magazinele constănțene

229
Aproape șase tone de carne și produse din carne, confiscate din magazinele constănțene - carneconfiscata-1485793712.jpg

Articole de la același autor

92 de unități de alimentație publică, fabrici și magazine au fost verificate de inspectorii sanitari veterinari în numai o săptămână de zile. Acțiunile de control au vizat două restaurante, două baruri, 22 super sau hipermarket - uri, 17 laboratoare cofetărie-patiserie, 10 depozite alimentare, 11 magazine alimentare, un centru de colectare lapte, o carmangerie, un mijloc transport animale vii, două unități de fabricare pâine și specialități de panificație, opt unități de comer-cializare produse congelate, o unitate de fabricare produse zaharoase, o unitate de prelucrare și conservare cartofi, nouă depozite semințe consum, un depozit de destinație, o unitate de prelucrare ceai, o unitate de fabricare gemuri și o unitate de ambalare.


"În urma verificărilor, au fost confiscate și retrase de la vânzare, aproape șase tone de carne și produse din carne, 1.420 kg de produse lactate, 893 kg de pește și produse din pește și câteva sute de cofraje de ouă. Valoarea acestora este în cuantum de 79.685 lei", explică directorul executiv al DSV Constanța, dr. Diana Cristescu.


Potrivit acesteia, produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6693 secunde