Sâmbătă, constănțenii aleargă la Crosul Național Olimpic. Onoare și super-premii!

255
Sâmbătă, constănțenii aleargă la Crosul Național Olimpic. Onoare și super-premii! - cros-1497342553.jpg

Articole de la același autor

Cel mai important eveniment sportiv al sezonului, Crosul Național Olimpic, va avea loc sâmbătă, 17 iunie, la Constanța, în organizarea COSR, DJST Constanța, Asociației Județene de Atletism Constanța, Primăriei, Poliției și Jandarmeriei Constanța. Este vorba despre o ediție cu totul specială, Crosul Național Olimpic ajungând la ediția cu numărul 30. 


Startul se va da, la ora 10.00, din fața Sălii Sporturilor, iar cel care va apăsa pe trăgaci va fi, cel mai probabil, chiar președintele COSR, Mihai Covaliu, fost campion olimpic la scrimă. 


"Mizăm pe o prezență numeroasă, de aproximativ 1.000 de participanți. De altfel, avem pregătite chiar 1.000 de tricouri cu însemne olimpice. Traseul este următorul: start Sala Sporturilor - str. Mircea cel Bătrân - bd. Mamaia - finish Aqua Magic. Pe baza tricoului de concurs, participanții la cros au acces gratuit la Aqua Magic, însă numai până la ora 12.00", a declarat Mihai Orzan, consilier Sport în cadrul DJST Constanța. 


Organizatorii au pregătit numeroase premii. Biciclete, trotinete, cupe, rachete și seturi de mingii de tenis îi așteaptă pe copiii cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, în timp ce alergătorii categoriei 19+ vor fi recompensați pentru efortul lor cu biciclete eliptice, steppere, cupe, rachete și seturi de mingii de tenis. De asemenea, vor fi acordate premii speciale, pentru cea mai numeroasă familie, cel mai tânăr/tânără participant și cel mai vârstnic/vârstnică participant. 
Amănunte, în ediția de mâine a ziarului nostru. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9441 secunde