Sâmbătă, Crosul Național Ziua Olimpică

298

Articole de la același autor

Iubitorii de mișcare din întreaga țară se vor putea întrece la ediția din acest an a Crosului Național Ziua Olimpică, la Râmnicu Vâlcea. 


Competiția tradițională susținută de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), prin Academia Olimpică Română (AOR), cu sprijinul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea și al Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea, se va desfășura sâmbătă, 8 iunie, de la ora 11.00. 


La start, vor fi prezenți Mihai Covaliu, președintele COSR, George Boroi, secretarul general al COSR, Simona Amânar Tabără, directorul AOR, medaliatele olimpice Georgeta Andrunache (canotaj), Doina Melinte și Ionela Tîrlea (atletism). 
Se va concura pe mai multe categorii de vârstă: 6-8 ani (fete și băieți), 9-11 ani (fete și băieți), 12-14 ani (fete și băieți), 15-19 ani (fete și băieți) și Open +20 ani (feminin și masculin). 


Toți participanții la cros vor primi din partea Comitetului Olimpic și Sportiv Român tricouri și medalii cu însemnele olimpice și diplome de participare, iar ocupanții primelor trei locuri, la toate categoriile de vârstă, atât la feminin, cât și la masculin, vor primi cupe, biciclete, trotinete, rachete de tenis și seturi de mingi de tenis oferite de COSR. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3891 secunde