Praf la capitolul infrastructură! Zeci de ani fără organizarea unei competiții mondiale

174
Praf la capitolul infrastructură! Zeci de ani  fără organizarea unei competiții mondiale - prafla-1537464035.jpg

Articole de la același autor

Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a regretat că lipsa investițiilor în infrastructura sportivă a privat România timp de zeci de ani de organizarea unui campionat mondial de seniori, în timp ce țara vecină, Bulgaria, a găzduit trei competiții mondiale în week-end-ul trecut.

Covaliu a participat ca invitat al FR de Canotaj la Mondialele de la Plovdiv, unde România a cucerit o medalie de aur și una de argint, informează Agerpres.

"Un lucru foarte important s-a întâmplat la Plovdiv, unde vecinii noștri din Bulgaria au găzduit trei campionate mondiale de seniori. Noi nu am mai găzduit un campionat mondial de seniori de foarte multă vreme, de zeci de ani. În momentul în care îți asumi organizarea unei competiții de asemenea nivel, înseamnă că și factorii decidenți sunt lângă acel fenomen sportiv. Această sală este redenumită, ar fi fost mult mai bine dacă era o sală nouă și cred că acesta este un punct foarte important. Ar trebui să ne gândim ca noile facilități sportive să aibă nume de oameni care au făcut ceva în sportul românesc. Și atunci cred că acesta ar fi declicul care ne-ar putea aduce din nou pe linia de plutire", a spus Covaliu, la sala de gimnastică din complexul sportiv "Lia Manoliu", care, de miercuri, poartă numele lui Nicolae Vieru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5073 secunde