Alergăm împreună la Crosul Ziua Olimpică, la Constanța!

476

Articole de la același autor

Sâmbătă, 9 iunie, la Constanța, va avea loc cea de-a 31-a ediție a Crosului Ziua Olimpică, în organizarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret, Asociației Județene de Atletism Constanța, Academiei Olimpice Române și Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța, Inspectoratul Școlar Județean, Inspectoratul Județean de Jandarmi Constanța și Poliția Rutieră. 


Startul se va da la ora 10, din fața Sălii Sporturilor, cu continuare pe str. Mircea cel Bătrân - bd. Mamaia - având linia de sosire la Radio Vacanța, traseu cu o lungime totală de 5 km. Competiția este una Open și vor fi premiați primii trei sportivi și primele trei sportive care vor ajunge la finish. De asemenea, vor fi oferite premii speciale pentru: "cea mai tânără participantă", "cel mai tânăr participant", "cea mai vârstnică participantă", "cel mai vârstnic participant" și "cea mai numeroasă familie". 


"Așteptăm la start peste 400 de competitori. Întrecerea nu are un caracter competitiv, cu premii în bani, ci unul simbolic, tradițional la malul mării, prin care ne aducem aminte cât de importantă este mișcarea în viețile noastre. Mai ales când suntem absorbiți de problemele cotidiene", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mihai Orzan, consilier DJST Constanța pe probleme de sport. 


Fiecare sportiv va primi la start câte un tichet de concurs prin care să ateste faptul că a luat parte la întrecere și nu a "răsărit" de printre străzile Constanței, cum s-a mai întâmplat în alte dăți. Pre-miile vor consta în cupe, medalii, diplome pentru primii trei, plus tricouri pentru primii 400 de sportivi înscriși. 


Anul trecut, la Constanța, a avut loc cea de-a 30-a ediție a Crosului Olimpic Național, competiție ce a adunat laolaltă aproximativ 800 de sportivi din întreaga țară. Startul a fost dat de către președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, fostul campion olimpic Mihai Covaliu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3366 secunde