COSR, din nou sub înaltul Patronaj al Casei Regale

172
COSR, din nou sub înaltul Patronaj al Casei Regale - cosr-1521650486.jpg

Articole de la același autor

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a obținut Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei României, ieri, cu ocazia unei festivități în care președintelui COSR, Mihai Covaliu, i-a fost înmânată o diplomă prin care Casa Regală continuă tradiția de colaborare cu forul olimpic național. 


Mihai Covaliu a salutat faptul că forul olimpic național a reluat colaborarea cu Casa Regală a României: "Comitetul Olimpic Sportiv și Român se află din nou sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale. Suntem recunoscători Casei Regale a României pentru acest lucru și consider de bun augur faptul că am reușit să fim alături și în debutul celui de-al doilea centenar de existență al forului olimpic român. Se continuă o tradiție pe care o cunoaștem și pe care o recunoaștem și mulțumim Majestății Sale, custodele Coroanei României, pentru aceasta. Pentru noi, Înaltul Patronaj al Majestății Sale înseamnă o colaborare benefică, în egală măsură pentru ceea ce Casa Regală a României reprezintă și pentru COSR, colaborare care ne onorează, dar ne și obligă. Vom depune toate eforturile ca valorile olimpice, tradiția, pasiunea, respectul, excelența, mândria națională și fair play-ul să fie prezente în fiecare zi din viața noastră. Nu în ultimul rând, doresc să menționez că vizita altețelor voastre este pentru noi un prilej de bucurie și de mândrie. Țin să vă mulțumesc în numele colegilor mei și al meu personal pentru onoarea pe care ne-o faceți azi mie și întregii mișcări olimpice din România". 


COSR a beneficiat de Înaltul Patronaj al MS Regele Mihai I al României începând cu 9 martie 2015 și până la trecerea Majestății Sale în eternitate, perioadă în care Casa Regală și COSR au colaborat în mai multe rânduri la desfășurarea unor activități comune, în principal de reprezentare și promovare a imaginii României, atât în lumea internațională a sportului, cât și în alte domenii de interes la nivel internațional. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4038 secunde