Sandra Izbașa s-a recuperat și va merge la Europene

476
Sandra Izbașa s-a recuperat și va merge la Europene - gimnastica-1332532053.jpg
Antrenorul coordonator al lotului olimpic feminin de gimnastică, Octavian Belu, a declarat, vineri, că Sandra Izbașa, accidentată luna trecută la genunchi, a făcut progrese în recuperare și va fi aptă de Campionatele Europene.
"Sandra este încă în recuperare, dar participă la antrenamente, cu progrese foarte bune. Dacă va menține acest ritm, va fi aptă de Europene, chiar înainte cu o perioadă semnificativă. O lăsăm să facă pașii firesc spre recuperarea completă, mai sunt două luni până la Europene, nu trebuie să ne grăbim. În funcție de aparatul la care lucrează, Sandra se apropie din ce în ce mai mult de forma sa obișnuită. La paralele, unde nu îi este solicitat așa de mult genunchiul la care a fost accidentată, recuperarea este de aproximativ 90 la sută. Lucrează bine și la sol, sărituri și bârnă, doar aterizările le face pe material moale, pentru protecție", a declarat Octavian Belu.
Tehnicianul a făcut câteva referiri și la competiția ce va avea loc în Belgia: "Fetele care vor fi sănătoase și în cea mai bună formă vor face parte din echipa de la Europene. Din păcate, nu mai suntem în vremurile în care făceam trialuri, selecții, sunt tot cam aceleași fete. La Europene, dincolo de obiective, vom căuta să evităm accidentările, pentru că Jocurile Olimpice sunt foarte aproape și nu putem risca".
Ediția de anul acesta a Campionatelor Europene va avea loc la Bruxelles (Belgia), în perioada 9-13 mai.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4024 secunde