Săptămână decisivă pentru viitorul Farului

3941
Săptămână decisivă pentru viitorul Farului - 85d5f233371c9a0511187c1e3538dc06.jpg
Oficialii constănțeni trebuie să facă plățile către jucătorii cu care se află în litigiu financiar, pentru a evita a doua neprogramare a Farului II și a Farului și, în consecință, retrogradarea.

Viitorul Farului atârnă de un fir de ață, în această săptămână putân-du-se ajunge la varianta neagră a retrogradării ambelor echipe, ceea ce ar putea aduce apoi și nevero-simila desființare.
Șefii Farului au astăzi termen pentru a face dovada plăților, în urma reeșalonării datoriilor, către cei cinci jucători, Rastovac, Rusmir, Barbu, Șchiopu și Pașcovici, altfel Farul II nu va fi programată în meciul de mâine, de pe teren propriu, cu CS Viscofil, și va fi retrogradată în Liga a IV-a. Urmează, sâmbătă, Tricolorul Breaza - Farul și o nouă neprogramare îi aduce și echipei mari retrogradarea.
Situația este în continuare extrem de delicată, Farul trebuind să plătească ratele de reeșalonare către Barbu, Șchiopu, Rastovac și Rusmir și să obțină semnătura lui Cosmin Pașcovici.
"Vineri, trebuia să mi se dea prima rată din reeșalonare, iar apoi să semnez, dar nu s-a întâmplat așa", a declarat Pașcovici pentru "Cuget Liber". Barbu a semnat joi, 20 mai, iar a doua zi urma să-i intre prima rată, jucătorul spunându-ne însă că banii nu i-au parvenit. Aceeași situație s-a înregistrat și în cazul lui Șchiopu.
Pe de altă parte, conducătorii Farului ar intenționa să aibă astăzi o întâlnire cu șefii administrației locale. "Încercăm să facem tot posibilul pentru a termina campionatul", a declarat patronul Farului, Giani Nedelcu.
În etapa a 31-a a Ligii a II-a la fotbal, sâmbătă și ieri s-au înregistrat rezultatele: Săgeata Stejaru - Concordia Chiajna 2-0, FC Botoșani - Delta Tulcea 2-1, Sportul Studențesc - Tricolorul Breaza 2-0, Petrolul Ploiești - Gloria Buzău 3-1, Dinamo II - FCM Bacău 0-2, FC Snagov - Stea-ua II 3-2, Victoria Brănești - Dunărea Giurgiu 3-2. Cetate Suceava - Dunărea Galați și FC Farul - CSM Rm. Sărat nu s-au jucat, oaspeții câștigând cu 3-0. În clasament, Farul se află pe locul opt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4199 secunde