Șapte fotbaliști de la FC Viitorul au jucat în tricoul României

153
Zilele trecute, șapte jucători de la FC Viitorul Constanța au fost prezenți pe teren în meciurile amicale disputate de echipele naționale ale României. 

Aurelian Chițu a fost introdus pe teren de selecționerul Victor Pițurcă în ultimele două minute ale amicalului câștigat de România cu formația similară a Australiei. Meciul s-a disputat la Malaga (Spania) și a fost câștigat de "tricolori", scor 3-2 (1-1). 

Alți șase jucători de la Viitorul au jucat pentru România U21 în meciul cu Rep. Moldova U21: Alexandru Buzbuchi (titular, a evoluat pe întreaga durată a partidei), Alin Toșca (titular, a evoluat pe întreaga durată a partidei), Romario Benzar (titular, a fost înlocuit în min. 68 de Cârstocea), Cristian Gavra (titular, a fost înlocuit în min. 62 de Peteleu), Alin Cârstocea (a intrat în joc în min.68, înlocuindu-l pe Benzar) și Mihai Bălașa, care a intrat în joc în min. 86, înlocuindu-l pe Stanciu. Partida s-a disputat la Tiraspol și s-a încheiat cu victoria României, scor 3-0 (1-0). 

Al doilea gol al "tricolorilor mici" l-a înscris jucătorul Viitorului, Alin Cârstocea, în min. 82. Celelalte două goluri au fost marcate de Stanciu (min. 22) și Manole (min. 86).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2738 secunde