Șapte jucători au fugit din echipa olimpică a Cubei

262
Echipa olimpică de fotbal a Cubei a aliniat o echipă formată din doar zece fotbaliști în meciul de joi noapte, cu Honduras, din cauza dispariției a șapte jucători, care au părăsit cantonamentul și au dispărut în Statele Unite, informează Reuters.
Cinci componenți ai naționalei Under 23 au fugit după meciul din preliminariile Jocurilor Olimpice contra Statelor Unite, care a avut loc marți, iar alți doi au plecat înainte de meciul cu Honduras. Fiindcă un jucător era suspendat (cartonaș roșu), antrenorul Raul Gonzalez a putut să trimită în teren doar zece fotbaliști, fără nicio rezervă pe bancă.
Cuba a rezistat în fața naționalei olimpice a statului Honduras până în minutul 69, dar a pierdut cu 0-2, după golurile marcate de Marvin Sanchez și Hendry Thomas. "A fost un joc foarte bun, dar este greu să joci în zece oameni, iar noi trebuie să acceptăm această situație", a declarat Gonzalez.
Cei cinci jucători care au fugit din cantonament sunt căpitanul Yenier Bermunez, portarul Jose Manuel Miranda, fundașii Erlys Garcia Baro și Loanni Prieto și mijlocașul Yordany Alvarez. Pe lângă ei, au mai dispărut fundașul Yendry Diaz și mijlocașul Eder Roldan. Unul dintre oficialii Federației Cubaneze de Fotbal, Antonio Garces, a declarat că cei șapte fotbaliști au făcut un act "iresponsabil și laș" și că "și-au trădat țara".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3461 secunde