La Piatra, Campionatul de primăvară la fotbal

Milanul de Dobrogea spulberă Barcelona în finală

383
Pe terenul de sport al Școlii cu clasele I-VIII Piatra, din comuna Mihail Kogălniceanu, s-au desfășurat, zilele trecute, întrecerile Campionatului de primăvară la fotbal. Competiția, destinată elevilor din clasele V-VIII, a fost inițiată de profesorul de educație fizică și sport Ionuț Niță și un absolvent al instituției, Marian Gurguță.
La turneu, au participat patru echipe, alcătuite din elevi din fiecare clasă. S-au jucat patru meciuri, iar finala a fost câștigată de puștanii autointitulați AC Milan, scor 4-0 cu FC Barcelona. Spectacol pe teren, entuziasm și pe marginea sa. Micii fotbaliști au fost încurajați de colegi, prieteni, părinți, iar la final, au fost premiați de Elena Frîncu, director executiv al DSJ, și Mihail Făgărășan, directorul adjunct al CSS 1 Constanța.
"Scopul acțiunii a fost acela de a selecta elevi pentru constituirea unei echipe de fotbal competitive, care să reprezinte școala noastră la turneele locale și județene. De asemenea, dorim să oferim tinerilor posibilitatea de a se exprima liber prin sport", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Niță.
La final, elevul Ionuț Chirilă, din clasa a VIII-a, a fost desemnat cel mai bun jucător al campionatului, iar Costel Ciobanu, din clasa a VII-a, a primit diploma pentru cel mai prolific marcator, trei goluri fiind marcate doar în finală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7579 secunde