Robert Bak, marele campion al Cupei Presei la tenis de masă

1412
Cuget Liber a dominat întrecerile celei de-a șasea ediții a Cupei Presei la tenis de masă, turneu de tradiție organizat, la Complexul Cleopatra din Mamaia, de Asociația Jurnaliștilor de Sport (AJS) din Constanța și Radio Constanța.

După ce și-a trecut în palmares medalia de bronz la dublu, probă în care numai neșansa a făcut ca distincția cuplului Robert Bak / Sorin Mihalache să nu fie mai strălucitoare, la simplu, Cuget Liber nu a avut concurență, ziua de vineri, când s-au desfășurat semifinalele și finala, aducând titlul în redacția noastră.
Cel mai spectaculos meci a fost cel din semifinale, dintre Robert Bak și Viorel Chiurtu (Mangalia). Fost campion național de juniori, cu mulți ani în urmă, jurnalistul din sudul litoralului a recurs la toate procedeele pentru a urca în finală, însă Robert a fost de neînvins. 3-2 pentru colegul nostru, după o partidă pe muchie de cuțit.
În cealaltă semifinală, Cătălin Donose (Radio Constanța) l-a răpus pe George Popescu (TV Neptun), 3-0, președintele AJS asigurându-și argintul. Și cu el a rămas!
Finala a fost la discreția lui Robert Bak, care nu i-a lăsat lui Cătălin decât un singur set. 3-1 și, pentru al doilea an consecutiv, Cuget Liber se dovedește a fi cel mai bun chiar și la tenis de masă. În finala mică, veteranul Chiurtu l-a "supărat" și el pe G. Popescu, administrându-i un sec 3-0.
"Vă felicit pe toți pentru efortul depus, și pe campioni, și pe cei care nu au urcat pe podium. Importantă este participarea și vă așteptăm și la ediția de anul viitor. Au trecut deja șase ani, nici nu am simțit când a trecut timpul. Să rămâneți uniți, pentru că presa sportivă constănțeană este una de valoare", a declarat, la festivitatea de premiere, președintele clubului gazdă, Vasile Chirondojan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.612 secunde