La Naționalele de Taekwondo WTF 2008 - copii și cadeți

Șapte titluri de campioni pentru CS Tae Keon Hârșova

446

Articole de la același autor

36 de practicanți ai artelor marțiale - 16 la categoria copii și 20 la secțiunea cadeți - legitimați la CS Tae Keon Hârșova, au participat la întrecerile Campionatelor Naționale de Taekwondo WTF 2008 rezervate copiilor și cadeților, competiție care s-a desfășurat, recent, la Miercurea Ciuc.
La categoria cadeți, clubul dobrogean a obținut nu mai puțin de șase titluri de campioni, prin Maria Aiftincăi (-30 kg), Ștefania Stan (-35 kg), Gabriel Stamate
(-33 kg), Gabriel Ifrim (-37 kg), Monica Vrăbiescu (-55 kg) și Florin Lupu (+65 kg), palmaresul fiind completat cu alte două medalii de argint și șase de bronz. Grație acestor distincții, echipa CS Tae Keon s-a clasat pe prima treaptă a podiumului.
Și la secțiunea copiilor, s-au înregistrat rezultate bune. Ștefan Stalide (-25 kg) a devenit campion național, alți doi sportivi au cucerit argintul, un altul, o medalie de bronz, iar echipa a terminat concursul pe poziția a cincea.
"În clasamentul final general, clubul nostru a ocupat locul doi, la diferență de numai un singur punct de prima clasată. Vreau să îi felicit pe copii pentru performanțele lor și să mulțumesc Direcției pentru Sport a Județului Constanța, administrațiilor orașului Hârșova și a comunei Ciobanu pentru sprijinul acordat", a declarat președintele CS Tae Keon, Zainea Mircică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9534 secunde