Șarapova mai are nevoie de o victorie pentru a o depăși pe Halep

260
Șarapova mai are nevoie de o victorie pentru a o depăși pe Halep - mariasharapova-1412329247.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea de tenis Maria Șarapova, locul 4 WTA și cap de serie numărul 4, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-0, 6-4, pe Svetlana Kuznețova, locul 27 WTA, și s-a calificat în semifinalele China Open, ajungând astfel la o victorie de locul 2 ocupat de Simona Halep în clasamentul WTA.


Șarapova va juca în semifinale cu Ana Ivanovici din Serbia, locul 9 WTA și cap de serie numărul 9. În cazul în care va triumfa în acest meci, rusoaica o va întrece pe Simona Halep în ierarhia jucătoarelor profesioniste de tenis.

Totuși, Șarapova nu va ocupa locul 2 dacă sportiva cehă Petra Kvitova, locul 3 WTA și cap de serie numărul 4, va câștiga finala China Open. În situația în care Kvitova câștigă turneul de la Beijing după o finală cu Șarapova, Simona Halep va ajunge pe locul 4, după campioana de la Wimbledon - locul 2 și după câștigătoarea de la Roland Garros - locul 3.

Halep își va păstra locul 2 WTA, pe care îl ocupă din 11 august, numai dacă Șarapova nu ajunge în finală și Kvitova nu câștigă turneul din capitala Chinei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4737 secunde