Sascău și Păduraru se pregătesc cu Farul la Predeal

1132
Sascău și Păduraru se pregătesc cu Farul la Predeal - 62d146717229b46717b1764238593c19.jpg
Antrenorii "marinarilor", Gică Butoiu și Ion Barbu, au de ieri la dispoziție doi jucători noi. La munte, constănțenii își vor schimba programul de antrenamente.

Primii doi jucători noi din seria de patru - cinci promisă de patronul Farului, Giani Nedelcu, au efectuat ieri primele două antrenamente alături de constănțeni la Predeal.
Este vorba de Silviu Păduraru (mijlocaș central, 20 de ani, vine de la CS Mioveni, echipa de pe locul trei în seria secundă a Ligii a II-a) și Radu Sascău (26 de ani, jucător de picior stâng, care poate juca mijlocaș sau fundaș stânga).
Sascău a fost și în curtea lui Dinamo, iar în turul acestei ediții de campionat a jucat în Liga a III-a, pentru FC Panciu (locul 13 în seria întâi), al cărui golgeter a fost, cu patru reușite.
Fotbalistul de 26 de ani a evoluat și la Pambac Bacău, unde, într-un meci cu Petrolul Berca, a suferit o accidentare gravă. Lovit cu piciorul în față, Sascău, cu fața plină de sânge, s-a prăbușit inconștient în drum spre marginea terenului. La spital, i-au fost aplicate 14 copci.
De astăzi, antrenorii Farului, Gică Butoiu și Ion Barbu schimbă ordinea antrenamentelor, "marinarii" urmând a lucra tehnico-tactic, la stadion, dimineața, iar alergările prin pădure urmând să le efectueze după-amiaza.
"Toți băieții sunt bine din punct de vedere fizic și se pregătesc fără menajamente. Încă n-am stabilit meciurile de săptămâna viitoare, dar avem destui potențiali adversari. Prin zonă mai sunt Dunărea Că-lărași, Viitorul Domnești, AFC Filipeștii de Pădure și Petrolul. Găzarii vor pleca însă mâine (n.n. - astăzi), astfel că nu vom putea să jucăm cu ei", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gică Butoiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Farul va avea apă și căldură la stadion
Pagina a fost generata in 0.7636 secunde