SCANDAL ÎN SPORT: O patinatoare de 16 ani, ABUZATĂ de antrenor!

170
SCANDAL ÎN SPORT: O patinatoare de 16 ani, ABUZATĂ de antrenor! - img0028765755-1380363701.jpg

Articole recomandate

O fostă patinatoare americană, Morgan Grant, acum în vârstă de 18 ani, a dezvăluit că antrenorul ei, un fost patinator renumit, a abuzat-o acum doi ani, situație care a afectat-o în obținerea visului ei de o viață, cel de a concura pentru Statele Unite ale Americii în competițiile internaționale, scrie realitatea.net.


Tânăra care acum are 18 ani povestește cum în timpul unei competiții ce a avut loc la Lake Placid în 2011, antrenorul ei a chemat-o în camera lui de hotel, după concurs, pentru a discuta despre prestația acesteia. Fata susține că în momentul în care a intrat în cameră, antrenorul Genrick Șretenski, care a reprezentat Uniunea Sovietică la JO din 1988, a închis ușa în spatele ei și a împins-o în perete începând să o sărute.


"Am simțit că tot ceea ce realizasem venea "la pachet" cu un cost și că nu mai era al meu. Părea că totul îi aparținea lui și că mi-a fost luat totul. El era foarte iubit printre patinatori și avea o reputație deosebită. Am știut că atunci când voi face cunoscut ce s-a întâmplat era cuvântul meu împotriva cuvântului lui și că nimeni nu mă va creade pe mine", a mai spus fata.


Familia lui Morgan a depus însă plângere împotriva antrenorului, care a pledat vinovat pentru comportament nepotrivit la adresa unui copil.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Martie 2013
Stire din Sănătate : 38% dintre români își bat copiii
Pagina a fost generata in 0.4139 secunde