Ministru acuzat de abuz în serviciu. ANI: Cepoi a deturnat fonduri europene

209
Ministru acuzat de abuz în serviciu. ANI: Cepoi a deturnat fonduri europene - bolnaviidecancerisistrigadispera-1348560456.jpg

Acuzații grave la adresa ministrului Sănătății, Vasile Cepoi.  Agenția Națională de Integritate îl învinuiește pe acesta de abuz în serviciu, folosirea de informații confidențiale în interes personal, deturnare de fonduri europene și conflict de interese, informează Realitatea.net, care citează Realitatea TV.

Potrivit ANI, în perioada martie 2009 – septembrie 2010, Cepoi a deținut simultan functia de director al Direcției de Sănătate Publică Iași, manager al unui proiect cu fonduri europene și membru al Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor.
În calitate de manager de proiect, Vasile Cepoi a semnat un parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Iași, unde deținea funcția de director, dar și cu Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, unde era angajată soția lui. În acest fel, Vasile Cepoi și soția sa au obținut peste 40.000 de euro, menționează aceeași sursă.


Citește mai mult...


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3781 secunde