Scandal uriaș în ultima zi a Jocurilor Olimpice. Acuze grave la Londra

234
Scandal uriaș în ultima zi a Jocurilor Olimpice. Acuze grave la Londra - jod7b2842e8940910100-1344790218.jpg
Testarea anti-doping de la Jocurile Olimpice de la Londra a fost pusă la îndoială, după ce jurnaliștii britanici au descoperit că probele de urină și de sânge ale atleților au fost păstrate în frigider alături de băuturi răcoritorae și sandviciuri, pe durata transportului către laboratoare, scrie Realitatea.net.

Proviziile de mâncare, constând în cutii de lapte, sandviciuri, răcoritoare și apă îmbuteliată, care au fost descoperite în locul în care erau păstrate mostrele de sânge și de urină ale atleților, aparțineau șoferului camionului. Acesta intrase acolo cu permisiunea angajatului firmei de curierat, scrie evz.ro, citat de Realitatea.net.

Deși reprezentanții firmei de transport în cauză spun că nu a fost încălcată nici o regulă, oficialul subliniază că regulile Agenției Mondiale Anti-doping în ceea ce privește transportul probelor de sânge sunt foarte stricte.

Probele atleților trebuiau preluate de curieri și transportate către laboratoarele GlaxoSmithKline laboratory din Harlow, Essex.

Citește mai mult…

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 11 August 2012
Stire din Sport : Agenda Olimpică
Pagina a fost generata in 1.4212 secunde