Scrimă / România - aur la floretă echipe feminin juniori, la Cupa Mondială de la Tașkent

239
1
Scrimă / România - aur la floretă echipe feminin juniori, la Cupa Mondială de la Tașkent - 1-1670250251.jpg

Articole de la același autor

Echipa României, condusă de Petre Ducu și Ana Pavel, avându-le în componență pe Andreea Dincă, Teodora Șofran, Maria Teodorescu și Karina Vasile, a cucerit medalia de aur la Cupa Mondială Tașkent 2022 - floretă, juniori, feminin, echipe.

În capitala Uzbekistanului, România a învins Moldova, în primul meci, cu scorul de 45-25. A fost o întâlnire controlată de tricolore, care au pierdut un singur releu, ultimul, atunci când diferența de scor era deja prea mare pentru a mai putea fi refăcută de adversare, informează Federaţia Română de Scrimă.

În finala turneului, tricolorele au întrecut echipa Turciei, cu scorul de 45-32. Turcoaicele au condus după primele trei relee cu 14-12, apoi Karina Vasile a învins-o pe Nazli Ceren Alioglu cu 5-3 și a adus egalitatea pe tabelă, iar Teodora Șofran și Andreea Dincă și-au adjudecat următoarele două relee cu 8-3 și 5-0, ajungându-se la o diferență de zece puncte, 30-20. Fetele noastre au gestionat fără greșeală finalul și s-au impus cu 45-32, cucerind medalia de aur.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Scrimă 

Comentează știrea

GarofDeVerificare
5 decembrie 2022
Tablou de Podium

E cu felicitare meritata, tot ce e pe Podium !(etc). Pt. un nepriceput fara ochelari, imediat e Prinsoare, ca e la Gimnastica. Tot cu nepriceputul cu ochelari si google. "fiE"xArticolPoza(juniori)xEchipa(45, ZoomGrilaj)

Pagina a fost generata in 0.5568 secunde