Performanță deosebită pentru un elev al Colegiului "Mircea"

Sergiu Medeșan, vicecampion național la tenis

346
Sergiu Medeșan, vicecampion național la tenis - sergiumedesanvicecampion2-1443202705.jpg

Articole de la același autor

Timp de trei zile, la București, s-au desfășurat întrecerile Campionatului Național Intercluburi pe echipe de dublu U16, competiție organizată de Federația Română de Tenis.

Jucătorul constănțean Sergiu Darie Medeșan a fost cooptat în echipa Olimpia București pentru a participa la acest turneu, având în vedere rezultatele obținute, în acest an, la proba de dublu: sferturi de finală la turneul internațional Yason Cup, locul III la turneul internațional Pancevo Open, locul I la turneul internațional Mamaia Idu Junior Championship, locul I la turneul internațional Tenis Club București Trophy, locul III la turneul internațional Argeș Cup.

Iar decizia de a-l include pe constănțean în lot a fost una inspirată pentru Olimpia, care și-a adjudecat medaliile de argint. Alături de Sergiu, au mai jucat Andi Jianu, Damian Ștefan Ghiță, Gabriela Nicole Tătăruș, Ana Maria Gabriela Țăranu și Vanessa Olimpia Răuță.

La ediția din acest an a Campionatului Național Intercluburi pe echipe de dublu U16, au participat 40 dintre cei mai buni jucători de dublu din țară, împărțiți în șapte echipe.

Finala mare s-a disputat între echipele AS Club Politehnica 1 București și CS Olimpia și s-a decis după trei meciuri foarte spectaculoase (un meci de dublu băieți, un meci de dublu mixt și un meci de dublu fete). Scor final, 2-1 pentru AS Club Politehnica 1 București.

Sergiu Darie Medeșan este legitimat la Asociația Break Tenis Club din Mamaia și este elev în clasa a X-a la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4432 secunde