Și-a amânat operația! Simona Halep va juca pentru România în Fed Cup

158
1
Și-a amânat operația!  Simona Halep  va juca pentru România în Fed Cup - siaamanat-1453916817.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănțeană de tenis Simona Halep, numărul 2 mondial, a fost nominalizată în echipa de Fed Cup a României pentru meciul cu Cehia, programat pe 6-7 februarie, la Cluj-Napoca, în primul tur al Grupei Mondiale.

Alături de Simona Halep, căpitanul nejucător al echipei României, Alina Tecșor, le-a mai convocat pe Irina Begu (31 WTA), Monica Niculescu (40 WTA) și Andreea Mitu (96 WTA).

"Din păcate, Alexandra Dulgheru (61 WTA) este accidentată și nu poate juca pentru România. Ne bucură foarte mult faptul că Simona Halep a decis să joace pentru națională. A făcut un tratament, și-a amânat operația și este pregătită să joace în acest meci", a declarat Alina Tecșor.

Simona Halep anunțase, sâmbătă, că se va opera la nas și nu va putea participa la meciul de Fed Cup cu Cehia și nici la turneele de la Dubai și Doha.

La rândul său, căpitanul-nejucător al echipei Cehiei, Petr Pala, a anunțat echipa care va juca la Cluj: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) și Denisa Allertova (66 WTA).

Cehia este deținătoarea trofeului și nu s-a întâlnit niciodată cu România în Fed Cup. 

Comentează știrea

SS
28 ianuarie 2016
huoooo

REPTILA !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7329 secunde