Daniel Asaftei, învingător în Gala K1 și MMA de la Slobozia

Și-a ștrangulat adversarul!

533
Constănțeanul Daniel Asaftei s-a numărat printre sportivii cu rezistență de fier participanți la Gala K1 și MMA de la Slobozia. Mai mult decât atât, fostul campion mondial de karate la juniori și-a înscris numele pe lista învingătorilor.

Asaftei a luptat în limitele categoriei 70 de kilograme, avându-l drept adversar pe Sergiu Ionel, de la Lion Muay Thai Chișinău (Republica Moldova), pe care a reușit să-l răpună după o luptă încrâncenată.

"A fost un meci foarte greu, super-fight, iar prima repriză a stat sub semnul echilibrului. Însă, începând cu repriza secundă, mi-am dominat adversarul, în special în lupta la sol. În repriza a treia, am reușit un procedeu spectaculos, ștrangulare, iar moldoveanul a abandonat", a declarat, pentru "Cuget Liber", Daniel Asaftei, singurul reprezentant al Constanței la gala de la Slobozia.

Grație victoriei, campionul de la malul mării a primit nu numai prima de meci, ci și pe cea pentru provocarea abandonului adversarului.

Pentru Daniel Asaftei, urmează acum o nouă provocare: participarea la Campionatul Mondial de kempo pe echipe, care se va desfășura, săptămâna viitoare, în Antalya (Turcia).

"La Mondiale, împreună cu mine va mai merge un alt sportiv constănțean, campionul național Daniel Rusu, înscris la categoria 80 kg. Sâmbătă, vom pleca spre Antalya, unde ne dorim să avem evoluții cât mai bune", a mai spus Daniel Asaftei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Februarie 2010
Stire din Sport : Gică Hagi, "Rege" și în Antalya
Pagina a fost generata in 0.3415 secunde