"Să nu-mi iei niciodată dragostea"

Gică Hagi, "Rege" și în Antalya

1982
Gică Hagi,
Cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor a fost sărbătorit în cantonamentul
din Turcia al Academiei sale de fotbal, cu puține ore înainte de a împlini 45 de ani.

Hagi a împlinit vineri 45 de ani. Delegația Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", aflată în cantonament în Antalya, i-a făcut o surpriză "Regelui", joi seară, la cartierul general al constănțenilor, "Mardan Sport Complex", după ce Viitorul s-a întors de la meciul cu selecționata Ligii slovene.
Înainte de cină, toți jucătorii (juniorii republicani A și B și fotbaliștii Viitorului) și membrii staff-urilor Academiei l-au în-tâmpinat pe Hagi la restaurant cu "La Mulți Ani" și i-au dăruit un trofeu reprezentând o gheată de fotbal, un tort și un buchet de flori, totul pe fundalul sonor al melodiei lui Holograf "Să nu-mi iei niciodată dragostea". După ce a tăiat tortul, "Regele" i-a dăruit prima felie celui mai tânăr component al Academiei prezent în Antalya, Robert Hodorogea, care va împlini 15 ani luna viitoare.
Vineri, Hagi a revenit în țară pentru a-și petrece ziua de naștere alături de familie și de cei apropiați, iar duminică, 7 februarie, se întoarce în Antalya.

La petrecerea de la Constanța, unde a sărbătorit alături de familie și de prieteni, nelipsind Gică Popescu, Victor Becali sau Elena Frîncu (directorul coordonator al DSJ Constanța), Hagi a fost impresionat în mod deosebit de cadoul oferit de președintele Academiei "Gheorghe Hagi", Paul Peniu, și de directorul general Zoltan Iașko. Cei doi i-au dăruit "Regelui" un tablou uriaș cu jucătorii Academiei, aliniați pe două rânduri, și cu mesajul "Academia Gheorghe Hagi / La Mulți Ani! 45".

"FC Farul îi urează lui Gică Hagi multă sănătate și succes în noul său proiect, Academia de Fotbal. Ar fi frumos ca jucătorii săi să fie direcționați către Farul"
Sevastian Iovănescu,
președinte executiv FC Farul

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 18 Ianuarie 2010
Stire din Sport : Ioan Andone a preluat ȚSKA Sofia
Pagina a fost generata in 1.0094 secunde