Farul i-a trimis o ofertă lui Gheorghe Hagi

1554
Farul i-a trimis o ofertă lui Gheorghe Hagi - b91f9a8016a2275e17db0b42dd82d83a.jpg

Articole de la același autor

Giani Nedelcu, patronul Farului, a declarat, pentru "Cuget Liber", că primul nume la care clubul constănțean s-a gândit pentru funcția de antrenor principal este Hagi, căruia, ieri, i-a și trimis un document oficial.

După demisia lui Marius Șumudică, Farul a demarat căutările pentru noul antrenor. Giani Nedelcu a precizat că Hagi e în capul listei. "Hagi e prima noastră variantă", a arătat Nedelcu.
În acest sens, Farul i-a trimis ieri "Regelui" o scrisoare de intenție, prin care îi oferă postul de antrenor, solicitând discuții pe această temă. În plus, clubul constănțean își exprimă și disponibilitatea pentru o colaborare mai largă între cele două părți.
"Așteptăm răspunsul lui Gică Hagi în această seară (n.n. - aseară) sau cel mai târziu mâine (n.n. - astăzi), în jurul orelor 10-11. Abia după acest termen, dacă, să zicem, Hagi va spune nu, vom discuta pe larg cu alți antrenori", a declarat, aseară, pentru "Cuget Liber", Giani Nedelcu.
Din câte se pare, oficialii clubului vor ca noul tehnician să preia imediat echipa, nu din retur, astfel că nu este exclus ca numele să fie anunțat zilele acestea, dacă nu și astăzi.
Ieri, a apărut zvonul că există posibilitatea ca Șumudică să se întoarcă, dar această variantă a fost infirmată de Farul.
Constănțenii au tatonat și pista Sorin Cârțu. Contactat telefonic, luni, fostul principal de la Pandurii Tg. Jiu a spus, potrivit lui Nedelcu, că nu dorește să se implice acum la o echipă, ci din iarnă, invocând probleme de sănătate.
Pe lista posibililor tehnicieni ar mai fi apărut două nume: Petre Grigoraș (aflat însă sub contract cu Poli Iași), iar, ieri, Florin Marin (ultima dată la Ceahlăul), antrenor care a mai pregătit Farul. "Flocea" era creditat chiar cu șanse însemnate de a fi noul antrenor al "marinarilor".

A plecat și Radu Crețulescu
Antrenorul de portari al Farului, Radu Crețulescu, a părăsit, ieri după-amiază, echipa. "Am venit cu Marius Șumudică și, cum el și-a dat demisia, e normal să plec și eu", a declarat tehnicianul, pentru "Cuget Liber".
Astăzi, se va lămuri și situația antrenorului Cristi Cămui, demis din funcția de principal al Farului II. Până la finele campionatului, interimar la Farul II este Ion Constantinescu, clubul avându-l însă în vedere pentru conducerea tehnică a echipei secunde și pe fostul jucător al Farului Marius Axinciuc, acum antrenor la Ovidiu.
Totodată, a rămas să se numească și șeful Academiei de Fotbal, Farul discutând până acum cu mai multe persoane, printre care Ionel Melenco și Ilhan Mustafa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2009
Stire din Sport : N-ar trebui să aibă probleme cu "lanterna"
Pagina a fost generata in 1.3366 secunde