Simona Halep a abandonat la Openul Chinei

260
3
Simona Halep a abandonat la Openul Chinei - simonahalep-1443977701.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 2 WTA, a abandonat, ieri, în runda inaugurală a turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 4.720.380 dolari, în meciul contra Larei Aruaberrena (Spania). Constănțeanca a renunțat în primul set, după 49 de minute de joc, la scorul de 5-4 pentru iberică. Simona, principala favorită, a acuzat dureri la piciorul stâng. 


"Resimt dureri la tendonul lui Ahile și situația se înrăutățește. Am crezut că va fi bine și că pot juca, dar nu este așa și nu vreau să forțez. Este o accidentare păcătoasă, de fiecare dată este riscant să continui cu tendonul nerefăcut. Sper să mă recuperez și să fiu din nou sănătoasă, cât mai curând. Prima mea preocupare acum este să fiu sănătoasă, aptă din punct de vedere fizic. Desigur, fiecare turneu este important, dar cel mai important este să mă simt bine, să nu mai am dureri, apoi vom vedea ce urmează. Am nevoie de pauză și de tratament, cu siguranță", a declarat Simona Halep, citată de site-ul oficial al WTA. 


Pe tabloul de simplu al turneului de la Beijing se mai află două românce - Irina Begu și Monica Niculescu.


Comentează știrea

KjUXpfNBnqnNvIHLI
4 mai 2016
fnxYBgkVe

TP7rP7 tnarljpcbsje, [url=http://jvaxeixrawus.com/]jvaxeixrawus[/url], [link=http://dzekhirorbpz.com/]dzekhirorbpz[/link], http://iofqyubdjkfn.com/

assnum9w3h89
1 iulie 2016
p860d20f

buy mobic augmentin citalopram buy abilify where can i get clomid online

assnum77w4ci
10 decembrie 2016
he138elp

augmentin antabuse buy retin a buy nexium kamagra oral jelly celebrex cost lisinopril

Articole pe aceeași temă

Duminică, 04 Octombrie 2015
Stire din Sport : Tenis / Simona Halep, abandon la Beijing
Pagina a fost generata in 0.5997 secunde