Simona Halep: "Anul 2018 a fost cel mai bun din carieră"

167

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a declarat, ieri, pe Aeroportul "Henri Coandă", că 2018 a fost cel mai bun an al carierei sale și că acum abia așteaptă vacanța, una în care va continua recuperarea în sala de gimnastică pentru hernia de disc ce a forțat-o să se retragă de la Turneul Campioanelor.

"Sunt bucuroasă de ceea ce s-a întâmplat anul acesta. M-am întors cu drag acasă și de abia aștept să mă odihnesc, să am o vacanță frumoasă. Cu siguranță, anul 2018 a fost cel mai bun din carieră. Voi face recuperare la spate, o să fiu în fiecare zi în sala de gimnastică, așa că nu se vor schimba prea multe lucruri. Operația este exclusă. Încă am dureri la spate, dar sunt normale, vor trece", a spus Simona Halep, la întoarcerea de la Singapore.

Premiată la Singapore cu o mașină de lux ca urmare a titlului de "Cea mai bună jucătoare a anului în circuitul WTA", constănțeanca a afirmat că este mândră să facă parte din elita tenisului feminin mondial.

Numărul 1 WTA a avut în 2018 cel mai bun sezon al carierei, câștigând în cele din urmă primul său titlu de Grand Slam, la Roland Garros, după încercări nereușite la Paris (2014) și Australian Open (2018). Pe lângă titlul de la Roland Garros, Simona Halep a mai câștigat anul acesta turneele de la Shenzhen și Montreal, jucând și finale la Australian Open, Roma și Cincinnati. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Stire din Sport : Simona Halep, premiată cu o mașină de lux
Pagina a fost generata in 0.5957 secunde