Simona Halep, cap de serie nr. 1 în turneul de la Wimbledon

189
Simona Halep, cap de serie nr. 1 în turneul de la Wimbledon - simona-1530113707.jpg

Articole recomandate

Organizatorii turneului de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, au anunțat, ieri, lista capilor de serie la competiția de la All England Club, programată în perioada 2-15 iulie. 


Lider mondial și campioană la Roland Garros, Simona Halep va juca pentru prima oară la Londra din postura de principală favorită, constănțeanca fiind urmată pe lista capilor de serie de Caroline Wozniacki și Garbine Muguruza, informează DigiSport. 


Printre capii de serie, se numără și Serena Williams, care va fi favorita numărul 25, imediat în spatele rivalei sale Maria Sharapova, pe care ar fi trebuit să o întâlnească la Roland Garros, dar americanca s-a retras. 


Printre favoritele de la Wimbledon, se află și Mihaela Buzărnescu (29). Românca e printre capii de serie și la dublu, unde va juca alături de Irina Begu, cele două fiind favorite numărul 15. 


De asemenea, Monica Niculescu e cap de serie nr. 13 la dublu, alături de belgianca Kirsten Flipkens.
 
La masculin, campionul de anul trecut, Roger Federer, va fi principalul favorit, chiar dacă a pierdut locul 1 ATP. Liderul mondial Rafael Nadal e cap de serie numărul 2, iar Marin Cilic, finalist în 2017, e favorit nr. 3.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7533 secunde